I løbet af den næste måned afholder HORESTA en række kurser – har du husket af tilmelde dig?

25. august – Spar tid og penge på rengøring

Der kan spares tid og penge ved at få indsigt i, og forståelse for rengøringsopgaven. Hvorfor rengøringen tager den tid og koster det, den gør. Og hvorledes de forskellige afdelinger kan bidrage til omkostningsbesparelser. Selv de mindste ændringer i den daglige drift kan medføre at rengøringsudgiften påvirkes.

Læs mere og tilmeld dig her

28. august – Synlighed på nettet og mere trafik til egen hjemmeside

Her gennemgår vi de forskellige muligheder for at øge synligheden på internettet, udover ved søgeordsoptimering, sociale medier og kommisionsbetalt markedsføring. I løbet af kursusdagen får I mulighed for at afdække jeres virksomheds tilstedeværelse på internettet med henblik på at prioritere optimeringsmulighederne for øget synlighed online.

Læs mere og tilmeld dig her

3. september – Master Class for kokke

På denne master class kan du få inspiration til forskellige måder at planlægge og sammensætte en bæredygtig menu, med et overblik over valg af råvarer og måltidssammensætninger. Fokus bliver på fisk, kød og i særdeleshed planterigets mangfoldige verden.

Læs mere og tilmeld dig her

6 og 19. september – Overenskomstkurser i hhv. Jylland og København

HORESTA inviterer til overenskomstkursus i HORESTAs hovedoverenskomst med 3F. Her gennemgår vi overenskomstens regler med særlig fokus på de ændringer, der er gennemført ved overenskomstfornyelsen i 2023.

Læs mere og tilmeld dig overenskomstkurset i Jylland her

Læs mere og tilmeld dig overenskomstkurset i København her

 

Husk også at sætte et stort kryds i kalenderen til vores årsdag!

HORESTA: Hotellerne ser optimistisk på fremtiden

En ny medlemsundersøgelse blandt HORESTAs hotelmedlemmer viser, at branchen generelt forventer et positivt 2024 og betragter deres økonomiske situation som god. Særligt større hoteller forventer en omsætningsvækst i år.

Log ind