Som et led i Accor-koncernens bæredygtighedsstrategi har den franske kæmpe, som er en af verdens førende hotelkæder med over 5.400 hoteller på tværs af 40+ brands i over 110 lande, underskrevet en samarbejdsaftale med Green Key.

Aftalen skal sikre, at de mange Accor-hoteller får implementeret deres bæredygtighedsinitiativer gennem to udvalgte certificeringsprogrammer globalt, hvoraf Green Key er det ene. Green Key blev grundlagt i Danmark i 1994, og har siden etableret sig som et af de mest anerkendte miljømærker i hotel- og turismebranchen.

“Vi er meget glade for, at Accor har valgt Green Key som deres ene certificeringspartner. Både fordi det understreger, at Green Key er et af branchens mest anerkendte miljømærker, men også fordi det viser, at en af verdens førende hotelkæder tager bæredygtige løsninger og den grønne omstilling alvorligt. Det vil forhåbentligt inspirere endnu flere til at sætte turbo på bæredygtighedsarbejdet,” siger Mikal Holt Jensen, der er miljøchef i HORESTA og sekretariatsleder i Green Key Danmark.

Accor besluttede i 2020, at koncernens bæredygtighedstransformation skal kulminere med, at alle dets hoteller skal modtage en ekstern bæredygtighedscertificering inden udgangen af 2026.

“Jeg er meget stolt af samarbejdsaftalen mellem Accor og Green Key, som nu får Accor-hoteller til at implementere deres bæredygtige udviklingsinitiativer. Det indikerer Accors forpligtelse til ansvarlig gæstfrihed og vil hjælpe med at øge ekstern anerkendelse af vores bæredygtighedspraksis blandt alle interessenter i branchen,” fortæller Brune Poirson, som er Chief Sustainability Officer hos Accor.

I dag ejes Green Key af HORESTA og har certificeret over 4.000 virksomheder og attraktioner i mere end 60 lande verden over.

Overskud hos Billund Lufthavnshotel

Billund Lufthavnshotel ApS har igen overskud. Det fremgår af det seneste regnskab for 2023, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen

Log ind