Når man ansætter elever, er der andre regler end for de øvrige medarbejdere. Det gælder for eksempel i forhold til prøvetid, opsigelse, løn og pension.

Reglerne er vigtige at have styr på. Derfor har HORESTAs juridiske afdeling samlet en oversigt over de fem vigtigste råd, virksomheder med elever bør følge. Er du medlem af HORESTA kan læse dem her.

Elevaftaler er blot ét af de mange områder, man som medlem kan få juridisk rådgivning om. HORESTA rådgiver blandt andet også om fødevarer, bæredygtighed, økonomi og efteruddannelse – og vi tilbyder tilmed attraktive indkøbsaftaler, branchen stærkeste netværk og meget mere.

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du læse meget mere om vores juridiske rådgivning og de andre rådgivningsområder samt medlemsfordele, der følger med et medlemskab her.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på tlf. 35 24 80 80.

HORESTA: Hotellerne ser optimistisk på fremtiden

En ny medlemsundersøgelse blandt HORESTAs hotelmedlemmer viser, at branchen generelt forventer et positivt 2024 og betragter deres økonomiske situation som god. Særligt større hoteller forventer en omsætningsvækst i år.

Log ind