For medlemmer af HORESTA med mangel på arbejdskraft er der nu hjælp at hente.

Via vores samarbejdsaftale med vikar- og rekrutteringsbureauet Eurojob er det muligt at få opholds- og arbejdstilladelser igennem systemet væsentligt hurtigere end hidtil.

Eurojob er nemlig blevet certificeret og er dermed blevet en del af den statslige fast-trackordning for medarbejdere fra andre lande end EU og Norden.

Processen med at skaffe arbejds- og opholdstilladelse for en medarbejder fra tredjeland er med en fast-track ordning nede på cirka 10 dage. Det er markant hurtigere end uden om fast-track.

”Vi har oplevet at der kan gå 6-8 uger fra vi sætter processen i gang med at skaffe ophold- og arbejdstilladelse for folk fra tredjeland, og til at de lovligt er klar til at gå på arbejde,” fortæller direktør Lars Tobler fra Eurojob.

Medlemmer af HORESTA får 15 procent i rabat på Eurojob-ydelser.

Er du interesseret i at bruge Eurojob til rekruttering, kan du kontakte senior recruiter og account manager Maria Schou på tlf. 88 44 82 44 eller 93 39 13 71 (direkte)

80.000 ledige hoteljobs i USA

USA’s hotelbranche kæmper for at skaffe flere medarbejdere, i år forventes ansat 45.000 nye. Manglen på arbejdskraft tvinger lønningerne op, det kan betyde dyrere hotelovernatninger.

Log ind