Det var en verdenspremiere, da Experimentarium, Tivoli, Moesgaard Museum, Kunsten i Aalborg og KØN – Gender Museum Denmark ved månedsskiftet kunne lade sig certificere med Green Attraction-mærket.

Se hvordan det gik til her:

Mikal Holt Jensen, miljøchef i HORESTA & sekretariatschef i Green Attraction, udtaler:

”Green Attraction er et værktøj, som oplevelsesvirksomhederne kan bruge til at fortælle om alt det gode og miljørigtige arbejde, de gør. Processen omkring mærkningen er grundig, og den sikrer, at de certificerede virksomhederne har gjort en særlig indsats for miljøet. Samtidig er kriterierne håndgribelige og konkrete, hvilket gør miljøledelse til en disciplin, der både er sjov og overskuelig for alle i organisationen,” siger Mikal Holt Jensen.

Han tilføjer, at de næste interesserede virksomheder allerede står på spring til at tilslutte sig ordningen. Green Attraction er en søsterordning til turismens miljømærke Green Key, som findes hos over 3.000 virksomheder i flere end 60 lande.

Gratis webinar: Få hjælp til jeres CO2-beregninger

Den grønne dagsorden fylder mere og mere blandt virksomheder og særligt CO2-udledningen fylder, når man taler om bæredygtighedsprofiler. Derfor inviterer HORESTA til webinar, hvor I kan få hjælp til jeres CO2-beregninger.

Log ind