Jannick Nytoft er fratrådt som adm. direktør for HORESTA. Den fremadrettede ledelse af HORESTA og HORESTA Arbejdsgiver vil blive varetaget af en direktion bestående af kommerciel direktør Jeppe Møller-Herskind, politisk direktør Kristian Nørgaard samt Pia E. Voss, der udnævnes som administrerende direktør for HORESTA og HORESTA Arbejdsgiver.

Formand for HORESTA og HORESTA Arbejdsgiver, Jan V.  Laursen udtaler:

”Jeg har stor tillid til, at den nye direktion kan stå i spidsen for at drive organisationen mod nye mål. Med udnævnelsen og med etablering af en ny direktion har vi fået en ledelse med solid erfaring, stor indsigt i branchen og sidst men ikke mindst kompetencer, der faciliterer nytænkning og udvikling. Med disse elementer har vi et stærkt fundament for, at HORESTA og HORESTA Arbejdsgiver, også fremover, vil kunne varetage branchens interesser på bedst mulig vis og yde den branchespecifikke rådgivning der efterspørges.”

Jeppe Moller Herskind 147X200.Png
Kommerciel direktør
Jeppe Møller-Herskind

PiaVoss.jpg
Administrerende direktør
Pia E. Voss

Kristian Norgaard 147X200.Png
Politisk direktør
Kristian Nørgaard

HORESTA: Gør det frivilligt at tage imod kontanter

Det er frivilligt for gæsterne, hvordan de ønsker at betale på landets hoteller, restauranter og cafeer. Derfor bør det også være frivilligt for virksomhederne at vælge, hvordan de tager imod betaling. Det mener HORESTA efter en afgørelse fra Forbrugerombudsmanden, som resulterede i en bøde på 40.000 kroner til en cafékæde, der i en periode på fire måneder undlod at tage imod kontanter.

Log ind