Jannick Nytoft er fratrådt som adm. direktør for HORESTA. Den fremadrettede ledelse af HORESTA og HORESTA Arbejdsgiver vil blive varetaget af en direktion bestående af kommerciel direktør Jeppe Møller-Herskind, politisk direktør Kristian Nørgaard samt Pia E. Voss, der udnævnes som administrerende direktør for HORESTA og HORESTA Arbejdsgiver.

Formand for HORESTA og HORESTA Arbejdsgiver, Jan V.  Laursen udtaler:

”Jeg har stor tillid til, at den nye direktion kan stå i spidsen for at drive organisationen mod nye mål. Med udnævnelsen og med etablering af en ny direktion har vi fået en ledelse med solid erfaring, stor indsigt i branchen og sidst men ikke mindst kompetencer, der faciliterer nytænkning og udvikling. Med disse elementer har vi et stærkt fundament for, at HORESTA og HORESTA Arbejdsgiver, også fremover, vil kunne varetage branchens interesser på bedst mulig vis og yde den branchespecifikke rådgivning der efterspørges.”

Jeppe Moller Herskind 147X200.Png
Kommerciel direktør
Jeppe Møller-Herskind

Pia Voss HORESTA 1920X1280
Administrerende direktør
Pia E. Voss

HORESTAs december: 24 ønsker på 24 dage

Følg med i HORESTAs julekalender 2023, hvor vi dag for dag fortæller, hvad politikerne kan gøre for at skabe bedre rammevilkår for hotel-, restaurant- og turisterhvervet

Log ind