Jannick Nytoft er fratrådt som adm. direktør for HORESTA. Den fremadrettede ledelse af HORESTA og HORESTA Arbejdsgiver vil blive varetaget af en direktion bestående af kommerciel direktør Jeppe Møller-Herskind, politisk direktør Kristian Nørgaard samt Pia E. Voss, der udnævnes som administrerende direktør for HORESTA og HORESTA Arbejdsgiver.

Formand for HORESTA og HORESTA Arbejdsgiver, Jan V.  Laursen udtaler:

”Jeg har stor tillid til, at den nye direktion kan stå i spidsen for at drive organisationen mod nye mål. Med udnævnelsen og med etablering af en ny direktion har vi fået en ledelse med solid erfaring, stor indsigt i branchen og sidst men ikke mindst kompetencer, der faciliterer nytænkning og udvikling. Med disse elementer har vi et stærkt fundament for, at HORESTA og HORESTA Arbejdsgiver, også fremover, vil kunne varetage branchens interesser på bedst mulig vis og yde den branchespecifikke rådgivning der efterspørges.”

Jeppe Moller Herskind 147X200.Png
Kommerciel direktør
Jeppe Møller-Herskind

PiaVoss.jpg
Administrerende direktør
Pia E. Voss

Ny krise truer: Direktør i HORESTA frygter hårdt 2023

Vi er trådt ind i 2023. Og den gamle tese om, at nye år byder på nye udfordringer, gør sig i den grad gældende i hotel- og restaurationsbranchen. Børsen har taget temperaturen på branchen og har talt med adm. direktør i HORESTA, Pia E. Voss.

Dagligvarekæde i stort sats: Vil åbne 15 takeaway-steder i landet

Supermarkedskæden Meny vil i løbet af få år etablere 15 nye særlige takeaway-køkkener i nogle af sine forretninger landet over, skriver Børsen. Meny bliver franchisetager hos virksomheden Noahs. Det betyder, at supermarkedet betaler firmaet en pris for at benytte konceptet, opskrifter og brand, mens indtjening, omkostninger og investeringer alene ligger hos Meny.

Log ind