HORESTA lancerer i denne uge en kampagne på de sociale medier, der fortæller om alle fordelene ved at være medlem.

”Mange bliver overraskede, når de hører, hvor mange rådgivere med dybt branchekendskab, de får adgang til med et medlemskab. Med kampagnen vil vi sprede det gode budskab ved at sætte spot på vores rådgivning, men også på vores netværk, vores indkøbsaftaler, vores politiske arbejde og så videre,” siger HORESTAs adm. direktør, Jannick Nytoft.

Kampagnen har fået titlen ”Du tager dig af gæsten – vi klarer resten”.

”Ideen bag dette slogan er, at branchens virksomheder er eksperter i at skabe de gode gæsteoplevelser, uanset om det foregår på et hotel, i en restaurant eller i en forlystelsespark. Vores opgave er at stå klar i kulissen og hjælpe til med meget af det, der ligger ud over driften. Her kan vi tilbyde et helt team af eksperter, som ikke laver andet end at rådgive branchens virksomheder”, siger HORESTAs adm. direktør, Jannick Nytoft.

Kampagnen kører henover efteråret, og består af otte korte videoer.

Vil du se de otte videoer og læse mere om kampagnen, kan du gå ind på www.horesta.dk/vi-klarer-resten.

Som medlem af HORESTA får du adgang til:

  • Juridisk rådgivning - ansættelser, afskedigelser, barsel, ferie og kontrakter
  • Miljørådgivning – madspild, energieffektivisering og mere bæredygtig drift
  • Fødevarerådgivning - kontrolbesøg og information om nyeste lovgivning
  • Uddannelsesrådgivning – efteruddannelsesmuligheder samt det fulde overblik over tilskud
  • Økonomisk rådgivning – branchens udvikling, forbrugernes vaner og nyeste nøgletal

Du får også adgang til vores samarbejdspartnere på rekrutterings- og fastholdelsesområdet samt kontante medlemsfordele på for eksempel forsikringer, el og kortindløsning. Desuden bliver du en del af stærke branchenetværk og kan få politisk indflydelse.

HORESTA vil gøre fritidsjobs mere tilgængelige

Det skal være nemmere for de danske virksomheder at tiltrække helt unge medarbejdere, og samtidig skal de i fremtiden kunne varetage flere opgaver. Det mener HORESTA, som kommer med en række opfordringer til regeringen i et nyt politisk udspil.

HORESTA: Sådan får vi flere unge i fritidsjob

Regeringen har bebudet, at den vil præsentere et udspil til, hvordan vi får flere unge til at tage et fritidsjob. Derfor har HORESTA udarbejdet 7 konkrete forslag til, hvordan det kan gøres.

Log ind