Hidtil har fristen for slutafregning af den seneste coronakompensation heddet den 30. september 2022, men nu bliver den dato flyttet en måned. Dermed skal myndighederne have samtlige oplysninger fra virksomhederne senest den 30. oktober 2022.09.22

HORESTA roser beslutningen om at skubbe datoen. Det skyldes blandt andet udfordringer med systemet.

”Slutafregningen er altafgørende for virksomhederne, for det er i sidste ende den, der afgør, hvor meget kompensation virksomhederne er berettiget til. Med de udfordringer som virksomhederne har oplevet med indberetningen, synes vi kun det er fair, at datoen skubbes. Vi opfordrer fortsat til, at datoen skubbes yderligere til 30. november,” siger Kristian Nørgaard, politisk direktør i HORESTA.

Slutafregningen gælder for kompensation for faste omkostninger i en eller flere perioder mellem 9. juli 2020 og 28. februar 2022, samt lønkompensation i en eller flere perioder mellem 30. august 2020 og 15. februar 2022, og kompensation for tabt omsætning i en eller flere perioder mellem 1. september 2020 og 28. februar 2022.

HORESTAs december: 24 ønsker på 24 dage

Følg med i HORESTAs julekalender 2023, hvor vi dag for dag fortæller, hvad politikerne kan gøre for at skabe bedre rammevilkår for hotel-, restaurant- og turisterhvervet

HORESTA: Sammenblanding af pærer og bananer

I et indlæg i Berlingske svarer HORESTAs adm. direktør på Justitsminister Peter Hummelgaard og udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvads antydning om, at der er risiko for svenske bandekrigstilstande i Danmark, hvis vi åbner døren for mere international arbejdskraft.

Log ind