HORESTA Årsdag er et samlingspunkt for hele turisme- og oplevelseserhvervet, og vi glæder os til et brag af en dag med fokus på indsigt og udvikling samt udsyn og trends den 24. november.

Vi åbner i dag for tilmelding, og det betyder, at du kan sikre dig din og kollegernes pladser her.

Vi er i fuld gang med at sammensætte et inspirerende program af talere, som vil udfordre dig og din virksomheds måde at håndtere driften på, samtidig med at vi kigger ind i, hvad der venter erhvervet rundt om hjørnet. Derfor har vi valgt at kalde dagen ”Exploring the world of tomorrow”.

I HORESTA er vi glade for igen at kunne invitere jer alle til en dag i Øksnehallens fantastiske rammer. Om aftenen flytter vi ”HORESTA After Hours” til toppen af Copenhagen Conference, hvor vi nyder en hyggelig og festlig lounge-stemning med udsigt over byens tage. Så husk også at tilmelde dig aftensarrangementet.

Vi glæder os til at se hele branchen til festlig, hyggelig og inspirerende Årsdag!

GÅ TIL TILMELDING

NY i HORESTA: Sommerland har store forventninger til 2024

Fårup Sommerland investerer massivt i en udvidelse af deres Aquapark og udbygger samtidig deres overnatningsmuligheder med eksklusive trætophytter og flere campingmuligheder. Nu har de opgraderet deres medlemskab af HORESTA.

Udsigt til ny attraktion bekymrer visse borgere

Et nyt udsigtspunkt med en højde på 40 meter i en jysk by er blevet mødt med flere kritiske røster, da en del af de lokale borgere stiller spørgsmål ved, om det vil betyde et farvel til privatlivets fred.

Log ind