I HORESTA kæmper vi for, at branchen tilbyder fantastiske arbejdspladser for medarbejderne – og særligt vores mange unge. På HORESTAs kommende arbejdsmiljøkonference stiller vi skarpt på udviklingen af arbejdsmiljøet i branchen med fokus på netop de unge og eleverne.

Vores erhverv er forbundet med fantastiske oplevelser. Når vi skal give gæsterne uforglemmelige minder, er vi afhængige af de mest motiverede og engagerede medarbejdere, der møder gæsterne med både smil og overskud. Men det kommer ikke af sig selv.

Den 7. november kl. 10.00-14.00 stiller HORESTA skarpt på branchens arbejdsmiljø med konferencen: ”NÅR ARBEJDSMILJØET TILTRÆKKER”

Konferencen finder sted i DGI-Byen i København.

Tilmeld dig her.

For turisme- og oplevelseserhvervet favner mange typer af medarbejdere. Og det forpligter. Særligt med den store andel af unge, der i vores branche stifter bekendtskab med arbejdsmarkedet for første gang.

Skal vi sikre os, at de unge vælger en uddannelse og en karriere i lige netop turisme- og oplevelseserhvervet, så er det psykiske arbejdsmiljø en afgørende faktor.

Lad dig inspirere og få værktøjer til, hvordan I kan udvikle og forbedre jeres psykiske arbejdsmiljø, ligesom vi vil give dig et indblik i den nyeste forskning og viden om det psykiske arbejdsmiljø på arbejdsmarkedet og i vores branche. Det sker med indslag, hvor eksperter og brancheprofiler udfolder både initiativer og tanker om, hvordan branchen bliver den bedste udgave af sig selv.

Skynd dig at sikre dig en plads - der er et begrænset pladser til konferencen.

HORESTAs december: 24 ønsker på 24 dage

Følg med i HORESTAs julekalender 2023, hvor vi dag for dag fortæller, hvad politikerne kan gøre for at skabe bedre rammevilkår for hotel-, restaurant- og turisterhvervet

Log ind