Når du kæmper med fødevareregler og kontrolbesøg, så står HORESTAs eksperter klar til at hjælpe dig. De laver nemlig ikke andet end at rådgive hotel-, restaurant- og turisterhvervet. Derfor kan de hurtigt give dig de svar, du har brug for.
Det kan være i forbindelse med besøg fra Fødevarekontrollen, vejen til at nedbringe din virksomheds madspild og nyeste viden om hygiejne og gældende regler.
Her fortæller HORESTAs fødevarechef, Tine Skriver, mere om, hvad der følger med et HORESTA-medlemskab.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Restauranter bør være varsomme med digitale platforme
28-11-2025
-
29 mio. kr. til oplevelsesruter og events i ny uddeling fra turismereserven
28-11-2025
-
Tysk hotelkæde i spil i nyt hotelbyggeri i Viborg
28-11-2025
-
Feriepark med 400 boliger er skrinlagt
28-11-2025
-
Flere turister skal tiltrækkes gennem markedsføring af internationale events
28-11-2025
-
Rejsebureauer blandt toppen i Gazella-kåringer
28-11-2025
-
København i top i ny europæisk lufthavnsmåling
28-11-2025
-
Aalborg bliver vært for international sportsfest i 2027
28-11-2025
-
Planlagt hotel i Næstved møder kritik fra både borgere og kulturminister
28-11-2025
