De fleste københavnere vil hurtigt kunne placere Savoy Hotel, når de får vist et billede af facaden med det ikoniske hotelskilt. Den smukke bygning på Vesterbrogade huser hygge, personlighed og 70 værelser. Virksomheden er et af HORESTAs nyeste medlemmer.
Om konceptet fortæller Gitte Skov Nielsen, hotelchef på Savoy Hotel:
”Vi forsøger at skabe et koncept, der er helt nede på jorden, og hvor der er rart at være. Gæsterne må gerne føle, at de er hjemme hos os.”
Virksomheden har senest styrket sin bæredygtighedsprofil med både øget fokus på økologi, madspild, badeværelsesprodukter. Arbejdet vil også resultere i en hel kalender med arrangementer i bæredygtighedens tegn på hotellet. Kalenderen vil blandt andet rumme et nyt bæredygtigt julemarked.
”Vi synes, at det kunne være sjovt at invitere både gæster og de lokale til et hyggeligt julemarked. Selvfølgelig vil der være verdens bedste æbleskiver og gløgg, men vi vil også bruge muligheden for at fremvise nogle ansvarlige og lokale producenter med miljørigtige initiativer,” uddyber Gitte Skov Nielsen.
Hun tilføjer, at hotellet har haft et rigtig godt år indtil videre, og de håber, at opbakningen fra både lokale og internationale gæster vil holde ved i en tid med mange ubekendte.
”Der er jo ikke nogen tvivl om, at alles økonomi er udfordret af den nuværende situation. Vores fornemmelse er dog, at gæster for alt i verden vil holde fast i de gode oplevelser, og så vælger de i stedet at nedprioritere køb af nyt fjernsyn eller udskiftning af køleskabet derhjemme,” siger Gitte Skov Nielsen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Turismeudspil: Reformér Campingreglementet
18-04-2024
-
Ny i HORESTA: fokus på gastronomi og selvforkælelse i naturskønne omgivelser
18-04-2024
-
Hotel Insights 2024: Lær at sikre synlighed på nettet
18-04-2024
-
Vi har opdateret vores ansættelsesbeviser
18-04-2024
-
Danmarks Bedste Konferencekokke er blevet kåret
18-04-2024
PRESSEKLIP
-
Nyt kanonregnskab fra hotelscenen: Scandic leverer stort overskud
18-04-2024
-
Sofie og Jeppe rækker ud efter medaljer til Skills, og forventninger til dem er store
18-04-2024
-
I dag åbner Københavns nye madmekka efter flere års ombygning
18-04-2024
-
Femte måned i træk med tilbagegang i passagerer
18-04-2024
-
7.000 kvadratmeter stort plejecenter udbydes til hotelprojekt
18-04-2024
-
Flere campister – men færre campingvogne
18-04-2024
-
Great Northern i Kerteminde er næsten klar til at blive vist frem: Udvider restauranten - næste skridt bliver hotel
18-04-2024
-
Knald eller fald for Ild.Pizza: Her genåbner to af Aarhus-kædens pizzeriaer
18-04-2024