De fleste københavnere vil hurtigt kunne placere Savoy Hotel, når de får vist et billede af facaden med det ikoniske hotelskilt. Den smukke bygning på Vesterbrogade huser hygge, personlighed og 70 værelser. Virksomheden er et af HORESTAs nyeste medlemmer.

Om konceptet fortæller Gitte Skov Nielsen, hotelchef på Savoy Hotel:

”Vi forsøger at skabe et koncept, der er helt nede på jorden, og hvor der er rart at være. Gæsterne må gerne føle, at de er hjemme hos os.”

Virksomheden har senest styrket sin bæredygtighedsprofil med både øget fokus på økologi, madspild, badeværelsesprodukter. Arbejdet vil også resultere i en hel kalender med arrangementer i bæredygtighedens tegn på hotellet. Kalenderen vil blandt andet rumme et nyt bæredygtigt julemarked.

”Vi synes, at det kunne være sjovt at invitere både gæster og de lokale til et hyggeligt julemarked. Selvfølgelig vil der være verdens bedste æbleskiver og gløgg, men vi vil også bruge muligheden for at fremvise nogle ansvarlige og lokale producenter med miljørigtige initiativer,” uddyber Gitte Skov Nielsen.

Hun tilføjer, at hotellet har haft et rigtig godt år indtil videre, og de håber, at opbakningen fra både lokale og internationale gæster vil holde ved i en tid med mange ubekendte.

”Der er jo ikke nogen tvivl om, at alles økonomi er udfordret af den nuværende situation. Vores fornemmelse er dog, at gæster for alt i verden vil holde fast i de gode oplevelser, og så vælger de i stedet at nedprioritere køb af nyt fjernsyn eller udskiftning af køleskabet derhjemme,” siger Gitte Skov Nielsen.

NY i HORESTA: Venuevirksomhed med vokseværk

Hvad der startede med fem ansatte for blot to år siden, har nu vokset sig til en etableret venuevirksomhed med over 100 ansatte. Væksten har været imponerende, og ejerne forventer at fortsætte kurven.

Log ind