De fleste københavnere vil hurtigt kunne placere Savoy Hotel, når de får vist et billede af facaden med det ikoniske hotelskilt. Den smukke bygning på Vesterbrogade huser hygge, personlighed og 70 værelser. Virksomheden er et af HORESTAs nyeste medlemmer.

Om konceptet fortæller Gitte Skov Nielsen, hotelchef på Savoy Hotel:

”Vi forsøger at skabe et koncept, der er helt nede på jorden, og hvor der er rart at være. Gæsterne må gerne føle, at de er hjemme hos os.”

Virksomheden har senest styrket sin bæredygtighedsprofil med både øget fokus på økologi, madspild, badeværelsesprodukter. Arbejdet vil også resultere i en hel kalender med arrangementer i bæredygtighedens tegn på hotellet. Kalenderen vil blandt andet rumme et nyt bæredygtigt julemarked.

”Vi synes, at det kunne være sjovt at invitere både gæster og de lokale til et hyggeligt julemarked. Selvfølgelig vil der være verdens bedste æbleskiver og gløgg, men vi vil også bruge muligheden for at fremvise nogle ansvarlige og lokale producenter med miljørigtige initiativer,” uddyber Gitte Skov Nielsen.

Hun tilføjer, at hotellet har haft et rigtig godt år indtil videre, og de håber, at opbakningen fra både lokale og internationale gæster vil holde ved i en tid med mange ubekendte.

”Der er jo ikke nogen tvivl om, at alles økonomi er udfordret af den nuværende situation. Vores fornemmelse er dog, at gæster for alt i verden vil holde fast i de gode oplevelser, og så vælger de i stedet at nedprioritere køb af nyt fjernsyn eller udskiftning af køleskabet derhjemme,” siger Gitte Skov Nielsen.

Søskendepar køber kitsch byhotel

Efter at have været til salg siden november har et søskendepar nu købt det lille byhotel Arnkilhus i Sønderborg. Planen er nu, at hotellet skal have en kærlig hånd og et mere tydeligt brand.

Nyt stort hotel på vej i Odense

Et samarbejde med en hotelkæde er tæt på at falde på plads, oplyser projektudviklingschef Kim Marcussen fra A. Enggard, som sammen med pensionsgiganten PKA står bag hotelprojektet i

Arvinger sender endelig berømt hotel på markedet

Efter ejerens død sidste år oplyste arvingerne, at de ikke selv ønskede at drive Brøndums Hotel videre. Men de sidste detaljer skulle først på plads, før hotellet kunne sælges, og nu er salgsprospektet endelig landet.

Log ind