”De nye værelser er så flotte. Seks af dem er suiter i to etager. Vi vil nemlig gerne have overnatningsmuligheder, der både henvender sig til par, forretningsrejsende og selvfølgelig børnefamilien,” siger Mette Ravn, der er direktør for HimmerLand.

Nok har hun hørt kritiske røster i forbindelse med udbygningen. Men spørgsmål om, hvorvidt det timingmæssigt er smart at udvide nu, maner hun hurtigt til jorden.

”Før det første bygger vi bæredygtigt, og det altid oppe i tiden. Selvfølgelig nu mere end nogensinde. For det andet har vi en ambition om at skabe et helhjertet resort, der henvender sig til flere målgrupper. Men det kræver, at vi har de rette tilbud, og dem er vi gradvist ved at udrulle. Vi tror på, at der er brug for et resort af høj kvalitet i Nordjylland,” siger hun og fortæller, at man i juni slog dørene op til et stort spa, og til november åbner man et sportsområde med mulighed for paddle tennis og fodbold. I 2023 åbner HimmerLand desuden en multihal, hvor der er plads til koncerter, store møder og aktiviteter for børn.Prikken over i´et er den gode service
Der er tydeligvis gang i udviklingen af oplevelser i HimmerLand. Men prikken over i´et, når det gælder om at tiltrække både danske og internationale gæster er den personlige service, understreger direktøren. ”Vi ønsker at få fat i de danskere, der sætter pris på ægte og oprigtig service. Nok ligger vi placeret i Nordjylland, men vi er også en del af en jysk koncern. Derfor ligger det i vores DNA at tilbyde denne her underspillede men hjertelige og jyske gæsteservice.”

Ejer sælger hotel efter 24 år ved roret

Et sønderjysk hotel med 119 værelser er blevet sat til salg til et tocifret millionbeløb. Der er brug for et generationsskifte, lyder det fra hotellets ejer.

Log ind