Når skydedørene ved indgangen til Hotel Lautrup Park i Ballerup går op, så mødes man med et summen af liv. Forretningen nyder lige nu historisk høj efterspørgsel, fortæller hoteldirektør, Claus Brunse.
Så selvom elregninger er blevet væsentlig højere, så har den nuværende udgiftskrise ikke medført dybe panderynker hos direktøren. Han er dog ikke i tvivl om, at virksomheden også vil se en ændring i forbrugsmønstrene hos deres kunder.
”Når regningerne udvikler sig som de gør, så rammer det alle. Vi er dog begunstigede af, at størstedelen af vores omsætning er forbundet med møder og konferencer for virksomheder, og heldigvis er aktiviteten i det segment stadig på et højt niveau i modsætning til, hvad vi så under coronaen,” siger Claus Brunse, og fortsætter:
”Når det er sagt, så kan virkeligheden også hurtigt ændre sig her. Kriser rammer på et utal af måder og med forskellig hastighed, og derfor er vi også nødt til at planlægge efter, at nogle kunder bliver ramt på pengepungen, og derfor vil ændre adfærd,” fortæller han.
Hoteldirektørens fokus og filosofi i krisetid er dog klar. Kunden må ikke kunne mærke forskel på produktet.
”Vi skal ikke til at lave tyndere bøffer eller ændre på vinvalget, så gæsterne får en anderledes oplevelse sammenlignet med sidste, forrige eller for tre år siden. Vi har en standard for produktet, og den ønsker vi at bevare. Business as usual, ynder vi at sige. Desuden er det for os vigtigt, at vi bliver ved med at markedsføre os og bevare den plads, som vi har opbygget i markedet. For ellers risikerer man at blive glemt, og så er der rigtig meget hårdt arbejde, der har været forgæves,” siger Claus Brunse.
I denne video kan du se Claus Brunse uddybe overvejelser og strategi for Hotel Lautrup Park:
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
McDonald's Danmark ser stort potentiale i leveringstjenester
01-11-2024
-
Skagen takker nej til Unesco-status på grund af udviklingshensyn
01-11-2024
-
Uhyggelig efterårssucces: Forlystelsesparker gør Halloween-tema til publikumssucces
01-11-2024
-
I København har de råd til at gå på restauration: Spis lige brød til, siger de i provinsen
01-11-2024
-
Femern-tunnel kan skabe 500.000 flere overnatninger årligt
01-11-2024
-
Stor renovering løfter Quality Hotel The Reef i Frederikshavn
01-11-2024
-
Vi går markant mere ud og spiser end for fem år siden
01-11-2024