Udgiftsstigninger til el, energi og fødevarer m.m. er med lynets hast blevet den allerstørste hovedpine hos en stor del af erhvervets virksomheder. Derfor handler det nu om, at holde forbruget i bund, uden at det går ud over kvaliteten af maden, opholdet og oplevelsen.
I HORESTA har vi i årevis ydet branchespecifik medlemsrådgivning på energiområdet, og med afsæt i dette arbejde har vi samlet et inspirationskatalog til din virksomhed.
Rådene kan være basale for nogle. Men tjeklisten skal ses som et værktøj til gennemgang af hele virksomhedens drift. Forhåbentlig kan den vise vej til nye fokusområder.
Inspirationskataloget kommer blandt andet omkring snakken med medarbejderne om deres energivaner på jobbet, og der er også et afsnit dedikeret til jeres energidata, så I har det fulde overblik over virksomhedens energislugere. Endelig har kataloget særligt fokus på overopvarmning, -køling og -kapacitet, som kan være nogle af de helt store energirøvere i virksomhedens samlede energiforbrug.
Find HORESTAs 10 gode råd til at nedbringe jeres energiforbrug her.
Som HORESTA-medlemmer har I altid adgang til rådgivning og sparring på energiområdet. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os på [email protected].
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kritik af offentlige kulturhuse: - OK, at de sælger hotdogs, men de skal ikke arrangere store fester
23-04-2024
-
Djurs Sommerland slår portene op til hidtil højeste nyhed
23-04-2024
-
Comwell Kellers Park kåret som Årets Spa
23-04-2024
-
Udviklingsplan lanceret med et brag: Nu står 10 kommuner sammen om at udvikle turismen på Fyn og Øerne
23-04-2024
-
Nyt Helsingør-hotel kan få 100 værelser
23-04-2024
-
Branchedirektør træder ind i VisitAarhus' bestyrelse
23-04-2024
-
Jyder hentede flest medaljer til DM i Skills
23-04-2024