Udgiftsstigninger til el, energi og fødevarer m.m. er med lynets hast blevet den allerstørste hovedpine hos en stor del af erhvervets virksomheder. Derfor handler det nu om, at holde forbruget i bund, uden at det går ud over kvaliteten af maden, opholdet og oplevelsen.

I HORESTA har vi i årevis ydet branchespecifik medlemsrådgivning på energiområdet, og med afsæt i dette arbejde har vi samlet et inspirationskatalog til din virksomhed.

Rådene kan være basale for nogle. Men tjeklisten skal ses som et værktøj til gennemgang af hele virksomhedens drift. Forhåbentlig kan den vise vej til nye fokusområder.

Inspirationskataloget kommer blandt andet omkring snakken med medarbejderne om deres energivaner på jobbet, og der er også et afsnit dedikeret til jeres energidata, så I har det fulde overblik over virksomhedens energislugere. Endelig har kataloget særligt fokus på overopvarmning, -køling og -kapacitet, som kan være nogle af de helt store energirøvere i virksomhedens samlede energiforbrug.

Find HORESTAs 10 gode råd til at nedbringe jeres energiforbrug her.

Som HORESTA-medlemmer har I altid adgang til rådgivning og sparring på energiområdet. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os på [email protected].

Log ind