Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) har offentliggjort genudbuddet af den statslige aftale for hotelovernatninger. Du kan nu byde ind på aftalen indtil den 18. oktober 2022 kl. 13:00.

Kort om aftalen

På aftalen skal hele den offentlige sektor kunne købe hotelovernatninger med eller uden morgenmad bredt fordelt i hele Danmark. Udbudsmaterialet er blevet til på baggrund af en bred dialog med blandt andre HORESTA og de offentligt ansatte, der bruger aftalen.

Staten vil være forpligtet til at anvende aftalen, mens alle andre offentlige organisationer kan anvende aftalen frivilligt. Vi forventer, at aftalen er klar til brug den 1. januar 2023.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til udbuddet, er du velkommen til at kontakte udbudskonsulent i SKI Esben Nygaard Jensen på mail: [email protected] eller tlf. 22 16 11 85.

Læs mere om SKI på www.ski.dk.

HORESTAs medlemmer er også velkommen til at kontakte vores erhvervsjuridiske chef, Kaare Friis Petersen.

Kaare-1920x1280.jpg
Erhvervsjuridisk chef
Kaare Friis Petersen

Se også

Bæredygtighed vinder indpas i hotelbranchen

Guldsmeden Hotels nyeste hotel på Bryggen i København blev virksomhed nummer 200 til at opnå bæredygtighedscertificeringen Green Key, som er blandt verdens førende certificeringer for bæredygtighed i hotelindustrien, skriver Børsen.

Ny direktør til Alsik Hotel & Spa

Den 1. marts 2023 starter Jesper Bach Larsen som ny direktør på Steigenberger Alsik Hotel & Spa. Der er tale om en erfaren hotelmand med 22 års erfaring fra Hilton hoteller på en stribevis af internationale destinationer, heriblandt Shanghai, Tokyo og Da Nang. Jesper Bach Larsen kommer til Alsik fra en stilling som direktør på et Hilton luksusresort i Bali, Jumana Bali Ungasan Resort, hvor han har været siden december 2021.

Log ind