Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) har offentliggjort genudbuddet af den statslige aftale for hotelovernatninger. Du kan nu byde ind på aftalen indtil den 18. oktober 2022 kl. 13:00.

Kort om aftalen

På aftalen skal hele den offentlige sektor kunne købe hotelovernatninger med eller uden morgenmad bredt fordelt i hele Danmark. Udbudsmaterialet er blevet til på baggrund af en bred dialog med blandt andre HORESTA og de offentligt ansatte, der bruger aftalen.

Staten vil være forpligtet til at anvende aftalen, mens alle andre offentlige organisationer kan anvende aftalen frivilligt. Vi forventer, at aftalen er klar til brug den 1. januar 2023.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til udbuddet, er du velkommen til at kontakte udbudskonsulent i SKI Esben Nygaard Jensen på mail: [email protected] eller tlf. 22 16 11 85.

Læs mere om SKI på www.ski.dk.

HORESTAs medlemmer er også velkommen til at kontakte vores erhvervsjuridiske chef, Kaare Friis Petersen.

Kaare-1920x1280.jpg
Erhvervsjuridisk chef
Kaare Friis Petersen

Se også

Stort hotelprojekt sendt i høring

Et enigt byråd på Fanø har sendt udviklingsplanen for et nyt hotelprojekt ved Rindby Strand på Fanø i høring. Stik mod forvaltningens anbefalinger.

Instagram bragte Alice fra Ukraine til hotel i Gilleleje

Det er ét år siden krigen i Ukraine brød ud. En krig, der via en dansk familie på Instagram, bragte Alice Tsomkalo til Gilleleje. Hun er én af de i alt 155 flygtninge Gribskov Kommune har modtaget, og kort efter ankomst fik hun igennem kommunen arbejde hos Kysthusene Gilleleje. Først som opvasker og i dag også som konferencecentrets husfotograf.

Log ind