Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) har offentliggjort genudbuddet af den statslige aftale for hotelovernatninger. Du kan nu byde ind på aftalen indtil den 18. oktober 2022 kl. 13:00.

Kort om aftalen

På aftalen skal hele den offentlige sektor kunne købe hotelovernatninger med eller uden morgenmad bredt fordelt i hele Danmark. Udbudsmaterialet er blevet til på baggrund af en bred dialog med blandt andre HORESTA og de offentligt ansatte, der bruger aftalen.

Staten vil være forpligtet til at anvende aftalen, mens alle andre offentlige organisationer kan anvende aftalen frivilligt. Vi forventer, at aftalen er klar til brug den 1. januar 2023.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til udbuddet, er du velkommen til at kontakte udbudskonsulent i SKI Esben Nygaard Jensen på mail: [email protected] eller tlf. 22 16 11 85.

Læs mere om SKI på www.ski.dk.

HORESTAs medlemmer er også velkommen til at kontakte vores erhvervsjuridiske chef, Kaare Friis Petersen.

Kaare-1920x1280.jpg
Erhvervsjuridisk chef
Kaare Friis Petersen

Se også

Hotel Kick-off i København

Kl. 9.00 - 13.30

Hotelbranchen er tilbage med fuldt tryk og slår den ene rekord efter den anden på bl.a. omsætning, antal overnatninger og beskæftigelse. Men virkeligheden byder også på skærpet konkurrence, øget kapacitet i markedet, stigende omkostninger og presset indtjening. Kom til årets Hotel Kickoff og hør mere!

Stort hotelprojekt sendt i høring

Et enigt byråd på Fanø har sendt udviklingsplanen for et nyt hotelprojekt ved Rindby Strand på Fanø i høring. Stik mod forvaltningens anbefalinger.

Log ind