HORESTA glæder sig over, at myndighederne har lyttet til vores ønsker om en længere frist for slutafregningen af coronakompensation. Nu skal der være slutafregnet inden den 30. november.

Kristian Nørgaard, politisk direktør i HORESTA, fortæller:

”Mange af vores medlemmer oplever udfordringer med IT-systemerne, der vanskeliggør slutafregningen. Derfor har vi presset på for en ny frist for slutafregningen, og vi kvitterer for, at der bliver lyttet til erhvervet,” siger han, og tilføjer:

”Vi oplever i øvrigt, at rigtig mange virksomheder i branchen ikke får den kompensation, som de reelt er berettigede til. Mange glemmer faste omkostninger eller mister kompensation, fordi de ikke bruger støttemulighederne optimalt.”

HORESTA har i en mail til medlemmerne den 30. september fremsendte en række gode råd til jer, der lige nu står med slutafregningen, så I sikrer jer den fulde kompensation, som I er berettiget.

Har du spørgsmål til slutafregningen på faste omkostninger eller har behov for at vende brugen af de forskellige støttemodeller, kan du kontakte politisk direktør Kristian Nørgaard på [email protected] eller tlf. 22 27 43 70.

HORESTA har gennem pandemien hjulpet en lang række medlemmer med at få den kompensation, som de faktisk har ret til. Det er blevet til adskillige millioner af kroner.

Medlemmer af HORESTA kan få rådene til slutafregning her. 

Covid-19 skal ikke længere anmeldes som arbejdsskade

Sundhedsstyrelsen har ændret kategoriseringen af covid-19. Covid-19 bliver nu betragtet som en smitsom sygdom på linje med f.eks. influenza og ikke en alment farlig sygdom som tidligere. Dermed skal sygdommen ikke længere anmeldes som en arbejdsskade.

HORESTA inviterer til Restaurant Kickoff

Mangel på arbejdskraft, stigende omkostninger og økonomisk usikkerhed har præget restauranternes dagligdag det seneste år. Men hvad kan vi forvente af det kommende år?

Log ind