En forbrugerekspert med hele kloden som sin arbejdsplads, en designer og en livsstilsekspert med fætter-kusine-relation, en gidselforhandler og en coach på Michelin-niveau.

Det er nogle af dem, du kan møde på HORESTAs Årsdag 2022 torsdag den 24. november i Øksnehallen – en dag, vi har kaldt ”Exploring the World of Tomorrow”.

Det er tiende gang, at HORESTA inviterer inden for til den suverænt største netværksdag for hotel-, restaurant- og turisterhvervet - allerede før vi har offentliggjort programmet, har 250 tilmeldt sig dagen, og godt 100 meldt stil vores After Hour-fest om aftenen.

Vi afslører nu de første dele af programmet, og du kan se frem til en dag, hvor der ikke alene bliver unikke muligheder for at netværke med alle de kolleger i branchen, du kender, men også med dem, du bare ikke har mødt endnu. Det bliver også en dag, hvor du vil kunne få fyldt din årsdagspose med masser af inspiration og ny viden, som du kan tage med hjem og bruge i din virksomhed.

HORESTA ÅRSDAG 10 års jubilæum from HORESTA on Vimeo.

Ind i maskinrummet
Dagen bliver åbnet af den internationale forbrugerekspert Ken Hughes, der vil give dig et unikt indblik i, hvordan forbruget vil ændre sig i de kommende år. Ken Hughes er fra Irland, men hele verden er hans arbejdsplads, og han rådgiver virksomheder som blandt andre Coca-Cola, Microsoft og Google i forbrugsmønstre og -trends. På HORESTA Årsdag sætter han selvfølgelig spot på, hvad hotel-, restaurant- og turisterhvervet skal gøre for at imødekomme efterspørgslen fra fremtidens forbrugere.

Senere kan du blandt andre møde indretningsdesigner Pernille Arlien-Søborg og hendes fætter Mads Arlien-Søborg, der er livsstilsekspert. De vil fortælle, hvad der skal til for at skabe fremtidens unikke hospitality-oplevelse.

Derefter vil en række topledere fra hotel-, restaurant- og turisterhvervet invitere dig med indenfor i maskinrummet på deres virksomheder ved at fortælle, hvordan de og deres teams tackler den aktuelle energikrise.

Surprisebesøg
På årsdagen kan du også møde Rasmus Lyhne, der som mentalcoach spillede en stor rolle i, at Brian Mark Hansen og hans assistent Elisabeth Madsen vandt guld ved Bocuse d’Or Europe tidligere på året. Hør Rasmus Lyhne fortælle, hvordan du kan bruge de samme greb til at styrke teamworket i din virksomhed.

Du kan også møde Daniel O’Connor fra Restaurant Nögen fra Aarhus, hvor menukortet er afskaffet i bæredygtighedens navn, og endelig vil datagidselforhandler Michael Andersen fortælle, hvordan har var i direkte forhandling med kriminelle, som i sommeren 2021 lagde dele af hotelbranchen ned gennem et cyberangreb.

AFTER HOURS
HORESTA After Hours runder dagen af med lækker branchefest om aftenen der som altid byder på masser af netværksmuligheder. Endnu engang er konceptet nyt og rammerne helt anderledes, når dørene åbnes til 3 retters menu og vinbar, til hyggelig lounge med udsigt over København med behagelig livemusik, der senere sætter tempoet op på dansegulvet, når After Hours' drinks- og kaffebar åbner med nye specialiteter.

Skal du være med til både årsdag og branchefest – eller bare én af delene – så skynd dig at tilmelde dig her - der er begrænset antal billetter.

Vi glæder os til at se dig.

Læs mere på horesta-aarsdag.dk

SPONSORER

Vi siger tusind tak til vores fantastiske sponsorer, der er med til at gøre HORESTA Årsdag til noget helt særligt!

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

HORESTA ÅRSDAG 2024

Sæt kryds i kalenderen den 21. november, hvor vi igen samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag!

Log ind