Vi skal blive bedre til at begrænse, sortere, genbrug og genanvende affald. Sådan lyder ambitionen i ny lovgivning, som snart vil sætte rammerne for affaldshåndtering i din virksomhed.

På et webinar den 9. december kl. 10.00-12.00 hjælper HORESTA dig godt på vej og giver en opdatering på reglerne for affaldssortering samt ser håndtering af affald fra forskellige vinkler.

HORESTA har fået Miljøstyrelsen til at finansiere et projekt, som skal munde ud i en guide til mere ens gæstesortering på forskellige typer turistvirksomheder. I får forhåndsinformation om guiden, inden den offentliggøres til den brede offentlighed.

Københavns Kommune fortæller om deres findings i forbindelse med affaldstilsyn og besøg på hoteller i København.  

Miljøstyrelsen gør status for det udvidede producentansvar og fortæller, hvad det får af betydning for turistvirksomheder.

Der informeres om, hvordan branchen samlet støtter op om indsatsen via Less Plastic Partnership og derigennem får yderligere hjælp til arbejdet.

Webinaret er gratis for medlemmer af HORESTA, Green Key og søsterordninger. Pris for ikke-medlemmer er kr. 1.000.

Webinaret er en del i en række HORESTA webinarer i forbindelse med Less Plastic sektorsamarbejdet med Miljøstyrelsen. Du finder de tidligere webinarer på HORESTAs hjemmeside.

Læs mere og tilmeld dig her.

Log ind