Lige nu er alt oppe i luften. Fremtiden er mere uforudsigelig end nogensinde før, og det gør det ekstremt vanskeligt at finde et fodfæste at drive forretning på.
Søger du ligesom mange af dine kolleger indsigt og kvalificerede bud på, hvad der venter i 2023 og 2024, så tilmeld dig HORESTA Årsdag 2022 og hør godt efter budskaberne fra vores key note speaker, irske Ken Hughes.

På 45 intense minutter giver han dig et bud på, hvordan fremtidens forbruger, gæst og turist ser ud, og han klæder dig på til at kunne imødekomme deres efterspørgsel.

Ken Hughes er anerkendt som en af ​​verdens førende autoriteter inden for forbrugeradfærd. Med 20 års erfaring som administrerende direktør for en virksomhed, der arbejder med indsigt i forbrugeradfærd, blander han sin forståelse af forbruger- og cyberpsykologi, digital antropologi, adfærdsøkonomi og detailfuturologi for at kunne afdække den nye forbrugers behov og forudsige de kommende ændringer.

Ken rådgiver nogle af de største brands i verden om blandt andet kundeoplevelser, kunstig intelligens og detailtrends. Med afsæt i dette retter han på HORESTA Årsdag blikket mod hotel-, restaurant- og turisterhvervet-

Har du og dit lederteam endnu ikke tilmeldt jer HORESTA Årsdag 2022, så skynd jer, og det samme gælder vores aftenfest, der i år byder på god mad, kølige drinks, netværk og udsigt ud over hovedstaden.

Læs mere om årsdagen og tilmeld dig/jer her.

HORESTA ÅRSDAG 2024

Sæt kryds i kalenderen den 21. november, hvor vi igen samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag!

Log ind