HORESTA Årsdag er lig med fest og farver, samt inspiration og netværk. Og det har der været stor efterspørgsel på, for nu kan vi melde udsolgt til dagen i Øksnehallen.

Ligeså er billetterne til aftenens fest blevet revet væk, og loftet for antallet af deltager på toppen af DGI-Byen er nu også nået.

Vi glæder os til en forrygende dag, hvor hele branchen er samlet.

Læs mere på www.horesta-aarsdag.dk.

Har du spørgsmål til årsdagen eller HORESTA After Hours, kan du skrive til [email protected]

Video: ”På HORESTA Årsdag mødes branchen”

I HORESTA vil vi gerne takke for en fantastisk årsdag med højt humør og masser af inspiration i både community pavilionen og fra scenen. Fik du ikke plads til dagen i Øksnehallen, eller vil du genopleve stemningen, kan du se vores opsamlingsvideo her.

HORESTA: ”De sidste år har været noget af en rollercoaster”

Til HORESTA Årsdag var den lyserøde løber rullet ud ved indgangen til Øksnehallen i København, og indenfor var hallens mange tusinde kvadratmeter inddelt i først en forhal med stadeholdere og højborde, og så en stor sal med omkring 100 runde borde, fem storskærme og en scene i midten af rummet.

HORESTA Årsdag 2022: ”Efter travlt år banker usikkerheden på døren”

Efter to år med coronaudfordringer var der til HORESTA Årsdag en stemning af, at branchen omsider er sluppet ud af coronaens skygge. Men til gengæld melder der sig en usikkerhed omkring den økonomiske udvikling – og samtidig er der visse steder gevaldige udfordringer med at skaffe arbejdskraft, skriver Turisme.nu.

Log ind