Restaurant Moment på Djursland har et stærkt fokus på bæredygtighed, og spisestedet er blandt andet selvforsynende. Det har nu ledt til, at de i sidste uge har modtaget titlen som Discovery of the Year fra We’re Smart City i Barcelona.
Indehaverne af restauranten, Rikke og Morten Storm Overgaard, vil gerne være med til at gentænke hele klimadagsordenen, og hvordan maden spiller ind. De udelukker ikke, at de med tiden vil åbne flere spisesteder med samme filosofi som Restaurant Moment.
I HORESTA fortæller kommerciel direktør, Jeppe Møller-Herskind, roser bedriften på TV2 Østjylland, og tilføjer, at bæredygtighed er noget, som de danske restauranter er rigtig stærke i.
”De danske restauranter er fantastiske til at orientere sig lokalt, og hvad der er i sæson, så man ikke for eksempel serverer jordbær i januar,” siger han, og understreger, at det er blevet et parameter, når det kommer til at tiltrække internationale gæster.
Jeppe Møller-Herskind kalder dansk gastronomi et internationalt super-’brand’, og han er ikke i tvivl om, at vi kun vil se, at fokus på selvforsyning, lokale råvarer og bæredygtighed vil fortsætte med at vokse.

SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Kampen om udeservering er ikke fløjtet af endnu
29-11-2023
-
HORESTA: Finanslovsaftale sender tiltrængte midler til branchen
29-11-2023
-
Regeringen lukker Det Økologiske Spisemærke tre dage før den præsenterer sin nye økologistrategi
29-11-2023
-
Video: Sådan skaber I hurtigt imponerende resultater
29-11-2023
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Forbud mod udeservering er håbløs symbolpolitik
29-11-2023
-
Brancheorganisation før julefrokostsæson: Vis respekt for personalet
29-11-2023
-
Gode elementer for turismen: Det siger de om finansloven
29-11-2023
-
100 tomme lejligheder konverteres til hotelværelser
29-11-2023
-
Rekordmange overnatninger: Disse pengestærke turister er i vækst
29-11-2023
-
Trods mange års underskud: Hotel tror fortsat på sit koncept
29-11-2023