For tiende gang kunne HORESTA i går invitere til årsdag. En udsolgt dag med flere end 600 branchefolk, der som altid åbnede med et brag af et show, inden scenen blev indtaget af både danske og udenlandske talere samt branchefolk. En varm velkomst lød også fra HORESTAs direktion og formand, Jan V. Laursen.

Sidstnævnte havde et klart budskab til de fremmødte:

”Branchen er igen under pres, og der igen er brug for, at vi som ledere bruger rigtig meget tid på den daglige drift. Men en stor tak skal lyde til alle jer, der deltager på HORESTA Årsdag, fordi I med jeres fremmøde bidrager til at styrke fællesskabet i vores branche. Uden det er vi ingenting,” sagde Jan V. Laursen.

Han gav derefter plads til HORESTAs direktion bestående af Pia E. Voss, adm. direktør, Kristian Nørgaard, politisk direktør, og Jeppe Møller-Herskind, kommerciel direktør.

De lagde blandt andet vægt på den virkelighed, som erhvervet står midt i. For samtidig med at der er global økonomisk usikkerhed, så står vi i Danmark blandt andet over for en regeringsdannelse og overenskomstforhandlinger.

Direktionen annoncerede også HORESTAs nye strategi, som blandt andet indbefatter en ny kontingentstruktur, der vil medføre billigere medlemskab for rigtig mange medlemsvirksomheder.

Dagen sluttede med en fantastisk branchefest på toppen af DGI-Byen med flere end 250 gæster.

Nedenfor kan du se nogle billeder fra dagen. Du finder endnu flere på HORESTAs Instagram-profil.

På mandag præsenterer vi en opsamlingsvideo fra dagen i nyhedsbrevet.

Turismeudspil: Stop unfair konkurrence fra det offentlige

I dag udsættes mange private virksomheder for unfair konkurrence fra offentlige institutioner, når eksempelvis museer, spillesteder eller forsamlingshuse udbyder konferencefaciliteter, overnatninger eller selskabsfaciliteter.

Stor opbakning til HORESTA forslag

HORESTA har præsenteret 10 bud på, hvordan turismen kan bidrage til vækst uden for de store byer, blandt andet ved at gøre taxalovgivningen fleksibel.

Log ind