Når du træder gennem dørene til Øksnehallen på torsdag i næste uge til HORESTA Årsdag, vil du blive mødt af en historisk stor Community Pavillion, hvor HORESTA, vores samarbejdspartnere og leverandører til branchen ser frem til at inspirere med innovative løsninger, produktnyheder og attraktive medlemsfordele samt tilbud.

Du kan blandt andet tage en snak med Restolution, som er en ny aktør på det danske marked. Virksomheden tilbyder betalingsløsninger til branchen, og HORESTA har sikret en fordelagtig aftale til alle medlemmer, der tilslutter sig.

I en tid med stor fokus på medarbejdernes trivsel har vi også lavet et tilbud på HORESTAs medlemsanalyse, Better Hospitality Workplace, som betyder, at du lige nu kan spare op til 40 pct. på vores medarbejdertrivselsværktøj.

I forlængelse af årsdagens program vil der også være udstillere med fokus på cybersikkerhed, indretning, bæredygtighed og produkter, der kan forbedre din indtjening.

I midten af det hele finder du en ønskebrønd, og i HORESTA vil vi gøre, hvad vi kan for at få dit ønske til at gå i opfyldelse. Kig også gerne forbi Hotel HORESTA, hvor vores eksperter står klar til en hyggelig snak og til at besvare eventuelle spørgsmål.

Selvom programmet starter kl. 10, så håber vi, at du allerede kommer kl. 9.00, hvor vi slår dørene op. For som sædvanlig er community pavillionen båder før, under og efter spækket med lækre drikkevarer og velsmagende fristelser.

Efter Årsdags-programmet vil der være lounge og livemusik fra kl. 16.30 til 18.00.

Vi glæder os til at bruge en fantastisk årsdag i selskab med dig!

Har du endnu ikke meldt dig til? Så skynd dig ind på www.HORESTA-aarsdag.dk.

Har du styr på GDPR?

HORESTA tilbyder, sammen med samarbejdspartneren Lexoforms, en fysisk workshop, hvor du arbejder med GDPR-dokumentationen for din egen virksomhed.

HORESTA ÅRSDAG 2024

Sæt kryds i kalenderen den 21. november, hvor vi igen samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag!

Log ind