HORESTA har tidligere udsendt 10 gode råd til at nedbringe energiforbruget, hvor det første handler om at få styr og overblik over forbruget.

Men hvor starter man?

HORESTAs energieksperter har mange års erfaring med rådgivning på lige netop dette område, og nu har vi også indgået et samarbejde med FlexMeter til fordel for HORESTA medlemmer.

Frem mod årsskiftet tilbyder FlexMeter nemlig omkostningsfrit at gennemgå jeres elforbrug og udarbejde en rapport med data og forbedringsforslag, som I kan bruge til at nedbringe elregningen, fortæller Mikal Holt Jensen, miljøchef i HORESTA. Rapporten er baseret på elmålerdata, klar i løbet af få dage og sendes til dig. FlexMeter tilbyder også at gennemgå analysen med dig.

”Når det kommer til at nedbringe elforbruget, så skal vi forene de gode vaner med de smarte løsninger. Den sidste del kræver, at vi får identificeret virksomhedens ”el-syndere”, så vi kan erstatte og investere os til et mere økonomisk alternativ alle de steder, hvor det giver mening. Der kan Flexmeter være en kæmpe hjælp på vejen, og vi er glade for at kunne præsentere samarbejdet til glæde for vores medlemmer,” siger Sara Azoulay Pedersen, miljøkonsulent i HORESTA.

Du kan læse mere om FlexMeter her.

Ønsker du at gøre brug af HORESTAs medlemsfordel med FlexMeter, kan du udfylde denne formular, hvorefter du vil blive kontaktet.

Som nævnt har HORESTA samlet et inspirationskatalog med gode råd, som du kan bruge til at nedbringe jeres el- og energiforbrug. Medlemmer kan finde kataloget her.

SaraAzoulayP.jpg
ESG-chef
Sara Azoulay Pedersen

Rekordstort solcelleanlæg på taget af Bella Center

Sjællands største tagintegrerede solcelleanlæg ser nu dagens lys på toppen af Bella Center i København. Når samtlige solceller er tilsluttet, har solcelleanlægget en kapacitet på 2,79 MW. Det betyder, at solcellerne kan producere grøn energi svarende til det årlige strømforbrug hos 537 husstande med to voksne og to børn.

Ny krise truer: Direktør i HORESTA frygter hårdt 2023

Vi er trådt ind i 2023. Og den gamle tese om, at nye år byder på nye udfordringer, gør sig i den grad gældende i hotel- og restaurationsbranchen. Børsen har taget temperaturen på branchen og har talt med adm. direktør i HORESTA, Pia E. Voss.

Bæredygtighed vinder indpas i hotelbranchen

Guldsmeden Hotels nyeste hotel på Bryggen i København blev virksomhed nummer 200 til at opnå bæredygtighedscertificeringen Green Key, som er blandt verdens førende certificeringer for bæredygtighed i hotelindustrien, skriver Børsen.

Log ind