Hotelmarkedet står på tærsklen til en ny virkelighed. Forhåbentlig er coronaen et lukket kapitel, og mange nye værelser har set dagens lys. På HORESTA Hotel Kick-Off forleden gik eksperter og brancheprofiler i dybden med, hvor branchen er på vej hen, og hvorvidt forbrugernes adfærd er forandret under pandemien.

HORESTAs Hotel Kick-Off er branchens mulighed for at få en unik indsigt i markedets udvikling. Vi gentager succesen i hos Severin i Middelfart i næste uge, og du kan stadig sikre dig en plads.

Arrangementet i København var naturligvis præget af den usikkerhed, som krigen i Ukraine har medført. Mange svar udestår i forhold til, hvorledes situationen vil påvirke de globale forbrugsmønstre og rejselysten.

I denne video kan du se Peter Haaber, CEO, Zleep Hotels, Louise Aggerstrøm Hansen, privatøkonom og chefanalytiker i Danske Bank, og Thomas Thessen, cheføkonom i Københavns Lufthavn, give deres vurdering af, hvorvidt optimismen eller uforudsigeligheden fylder mest lige nu.

Bühlmann lander atter et tocifret millionoverskud

Den danske hotelkoncern Bühlmann er kommet ud af 2023 med et tocifret årsresultat, som samtidig er det næstbedste resultat til dato. Nu ser koncernen frem til at vækste sin portefølje yderligere.

Log ind