I dag er det muligt at oprette en afdragsordning med Skattestyrelsen på coronalånene, men som HORESTA også orienterende om i midten af februar, kan det også være en mulighed at afsøge produkterne hos Vækstfonden.

I samarbejde med pengeinstitutterne har Vækstfonden mulighed for at løse udfordringen med tilbagebetaling af moms og A-skat via en række produkter. Foruden at understøtte økonomien i virksomhederne kan Vækstfondens produkter også styrke virksomhedernes soliditet, så de står bedre rustet til vækst i perioden efter Covid-19.

Danske virksomheder, der står overfor at skulle tilbagebetale udskudt moms og A-skat, har flere muligheder for at søge refinansiering via Vækstfonden. Med refinansieringsmuligheden kan fonden give en længere tilbagebetalingsfrist på 6-10 år. Samtidigt bidrager Vækstfondens lån, garantier og kautioner til at styrke likviditet i virksomhederne.

Jens Mølby, udlånsdirektør i Vækstfonden:
”Med Vækstfondens tilbud om refinansiering kan vi hjælpe virksomheder, som står i en økonomisk vanskelig situation, når moms og A-skat skal betales tilbage. Det giver større fleksibilitet i virksomhederne, som det seneste halvandet år har brugt af reserverne. Desuden oplever vi et behov for at polstre soliditeten i virksomhederne, så vækstpotentialet efter Covid-19 kan finansieres. Det håber vi, mange virksomheder vil benytte sig af, så de fortsat kan komme godt ud af krisen.”

Vil du have del i Vækstfondens refinansieringsprodukter?
Er du virksomhedsejer, og har du behov for at styrke likviditeten i din virksomhed i samarbejde med dit pengeinstitut? Vækstfondens refinansieringsprodukter skal søges via dit eget pengeinstitut.

Du er altid velkommen til at kontakte Vækstfonden, hvis du har spørgsmål til dine muligheder: [email protected] eller telefon: +45 35 29 86 00.

Vækstfonden har mulighed for at tilbyde fire produkter til refinansiering:

Log ind