Nyhavn og København lignede i weekenden sig selv fra tiden før corona. Det fortæller medindehaveren af Vaffelbageren i Nyhavn, der oplevede den mest travle weekend i årevis, fortæller TV2 Lorry.

Annette Hyldebrandt, chef for turisme og oplevelsesøkonomi i HORESTA, genkender også billedet. Nye tal fra Danske Bank viser, at danskerne lige nu bruger ca. 25 pct. mere på restaurantbesøg end før pandemien.

”Det går jo godt set på den måde, at vi har aflyst corona. Og det kan man mærke, for gæsterne vil gerne ud. Og restauranterne er klar til at tage imod, forklarer Annette Hyldebrandt, og fortsætter:

”Vi er dog bekymret for, om virksomhederne kan skaffe arbejdskraft til den efterspørgsel, som er kommet nu. Det er helt afgørende. Det, der også ligger nu, det er, hvilke konsekvenser krigen i Ukraine bringer med sig med stigende energipriser og stigende priser på fødevarer og leveringsproblemer,” fortæller hun.

Se hele indslaget her.

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag

Gå ikke glip af branchens største netværksdag, når vi torsdag den 21. november samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag i København. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen.

Log ind