Nyhavn og København lignede i weekenden sig selv fra tiden før corona. Det fortæller medindehaveren af Vaffelbageren i Nyhavn, der oplevede den mest travle weekend i årevis, fortæller TV2 Lorry.
Annette Hyldebrandt, chef for turisme og oplevelsesøkonomi i HORESTA, genkender også billedet. Nye tal fra Danske Bank viser, at danskerne lige nu bruger ca. 25 pct. mere på restaurantbesøg end før pandemien.
”Det går jo godt set på den måde, at vi har aflyst corona. Og det kan man mærke, for gæsterne vil gerne ud. Og restauranterne er klar til at tage imod, forklarer Annette Hyldebrandt, og fortsætter:
”Vi er dog bekymret for, om virksomhederne kan skaffe arbejdskraft til den efterspørgsel, som er kommet nu. Det er helt afgørende. Det, der også ligger nu, det er, hvilke konsekvenser krigen i Ukraine bringer med sig med stigende energipriser og stigende priser på fødevarer og leveringsproblemer,” fortæller hun.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Stort hotel i Odense bliver en del af Strawberry
21-01-2025
-
Accor ønsker flere hoteller i Norden
21-01-2025
-
Burgerkæde lukker endnu en restaurant efter konkurs
21-01-2025
-
Ikonisk badehotel på Langeland får nyt liv
21-01-2025
-
Sushikæde fortsætter vækst og millionoverskud
21-01-2025
-
HORESTA: Hotelvækst rykker til byer uden for København
21-01-2025
-
Herregårdshotel forlader Bühlmann-kæden
21-01-2025
-
Turistmedier: HORESTA fik 300 nye medlemmer i 2024
21-01-2025
-
Nyt hotelprojekt skal sætte Fredericia på landkortet
21-01-2025