47.000 virksomheder, der har modtaget kompensation for tabt omsætning mellem den 1. september 2020 og den 28. februar 2022, kan nu indberette til slutafregningen.

Erhvervsstyrelsen fortæller på sin hjemmeside, at virksomhederne skal indsende dokumentation for de faktiske forhold i perioden for at sikre, at alle får den kompensation, de er berettiget til. Nogle virksomheder kommer til at tilbagebetale kompensation, mens andre skal have yderligere kompensation udbetalt.

Kompensation for faste omkostninger og lønkompensation

Inden længe kan virksomheder også indberette deres faktiske forhold, hvis de har modtaget kompensation for faste omkostninger og lønkompensation mellem juli 2020 og februar 2022.

Erhvervsstyrelsen forventer at åbne for indberetninger for lønkompensation ultimo maj og for kompensation for faste omkostninger primo juni.

Virksomhederne vil modtage en besked i Digital Post, når det er muligt at indberette.

Læs mere her, hvor du også kan tilmelde dig styrelsens webinar om slutafregning.

HORESTAs december: 24 ønsker på 24 dage

Følg med i HORESTAs julekalender 2023, hvor vi dag for dag fortæller, hvad politikerne kan gøre for at skabe bedre rammevilkår for hotel-, restaurant- og turisterhvervet

HORESTA: Sammenblanding af pærer og bananer

I et indlæg i Berlingske svarer HORESTAs adm. direktør på Justitsminister Peter Hummelgaard og udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvads antydning om, at der er risiko for svenske bandekrigstilstande i Danmark, hvis vi åbner døren for mere international arbejdskraft.

Log ind