Er I på jagt efter en fleksibel, gennemskuelig og prisvenlig musikløsning til jeres virksomhed? Så kan det være en god idé at tage fat i HORESTAs nye samarbejdspartner Radiosparx.

Radiosparx har flere end 500.000 kvalitetsscreenede musiknumre fordelt på 400 spillelister, og du har selvfølgelig også mulighed for at sammensætte en playlist med egne favoritter. Abonnementerne starter ved 119 kr. pr. måned, og HORESTAs medlemsfordel giver 15 pct. rabat på alle løsninger.

En aftale med Radiosparx kan være et alternativ til Koda, men de to løsninger kan også kombineres, fortæller Bjarne Søballe, partneransvarlig hos Radiosparx.

”Det kan være, at man ønsker at spille ”kendte” musiknumre i baren, men ønsker en anden og billigere lydprofil til resten af virksomheden. Så kan der være mange penge at spare ved at kombinere løsninger. Det for eksempel også muligt at køre Radiosparx i størstedelen af året og så tage et kvartal med f.eks. Koda til jul, så man er sikret klassikerne til højtiden,” siger Bjarne Søballe.

Radiosparx’ musik kan afspilles via en app, via en browser eller via en boks fra virksomheden. Al afspilningsdata gemmes, så det sikres, at musikerne modtager den rette betaling. Samtidig giver det brugerne mulighed for dokumentere, hvilken musik de har spillet på et givent tidspunkt.

Radiosparx opstod i 2011 ud fra et katalog af musik fra TV og film, men virksomheden har siden vokset sig endnu større med et særligt stort udbud af amerikanske kunstnere. Bjarne Søballe fremhæver desuden, at kunderne med dette produkt overholder alle gældende regler.

”Rigtig mange virksomheder spiller stadig musik fra en privat Spotify-konto, og det ikke tilladt. Med vores løsning kan du skræddersy lydprofilen til det ønskede, og du kan også tilføje reklamer eller gæstebeskeder, hvis du ønsker det. Samtidig er det bygget op, så musikken kan styres både fra ”gulvet” eller centralt til alle restauranter, hvis man driver en kæde,” fortæller han, og understreger, at det er simpelt og hurtigt at blive tilsluttet.

Blandt de tilfredse kunder hos Radiosparx er Thomas Chen, der driver Restaurant Vestersøen i Holbæk:

”Vi kendte faktisk ikke reglerne i forhold til KODA, og vi blev overraskede over, hvor meget musik koster. Radiosparx har hjulpet os med en godkendt og meget økonomisk fordelagtig aftale,” fortæller han om abonnementet.

Læs mere om medlemsfordelen her, og hvordan du som HORESTA-medlem opnår rabatten.

Log ind