Caritas afholder et møde for nytilkomne ukrainere den 21. juni kl. 17 i København. På mødet vil der være gennemgang af sociale tilbud for målgruppen samt viden om det danske arbejdsmarked. Dernæst vil en jobmesse åbne, hvor de nytilkomne flygtninge kan gå rundt til forskellige stande og enten møde konkrete arbejdsgivere eller få adgang til viden om eks. CV- og jobsøgning eller sprogundervisning.

Her har I mulighed for at præsentere jobmulighederne i jeres virksomhed.

Formålet med eventet er at facilitere, at de nytilkomne kan komme tættere på det danske arbejdsmarked, og evt. interesserede virksomheder, der ønsker at deltage i jobmessen, kan kontakte os på [email protected].

Eneste krav til deltagelse er at den enkelte virksomhed kan tilbyde min. 10 stillinger samt at ansættelse foregår efter gældende løn- og ansættelsesvilkår. Alle interesserede opfordres til at henvende sig hurtigst muligt, så vi sikrer at arbejdsgivere får besked om evt. mulighed for en stand til jobmessen i god tid inden messen.

Eventet afholdes i samarbejde mellem MigrantCenter Hovedstaden og Caritas Danmark

HORESTA: Forbud mod udeservering er håbløs symbolpolitik

Forbuddet mod udeservering efter klokken 22 spøger stadig i København. Den 4. december stemmer politikerne om forslaget, som har fanget offentlighedens interesse, men brancheorganisationen HORESTA mener, at der er tale om symbolpolitik.

Log ind