Caritas afholder et møde for nytilkomne ukrainere den 21. juni kl. 17 i København. På mødet vil der være gennemgang af sociale tilbud for målgruppen samt viden om det danske arbejdsmarked. Dernæst vil en jobmesse åbne, hvor de nytilkomne flygtninge kan gå rundt til forskellige stande og enten møde konkrete arbejdsgivere eller få adgang til viden om eks. CV- og jobsøgning eller sprogundervisning.

Her har I mulighed for at præsentere jobmulighederne i jeres virksomhed.

Formålet med eventet er at facilitere, at de nytilkomne kan komme tættere på det danske arbejdsmarked, og evt. interesserede virksomheder, der ønsker at deltage i jobmessen, kan kontakte os på [email protected].

Eneste krav til deltagelse er at den enkelte virksomhed kan tilbyde min. 10 stillinger samt at ansættelse foregår efter gældende løn- og ansættelsesvilkår. Alle interesserede opfordres til at henvende sig hurtigst muligt, så vi sikrer at arbejdsgivere får besked om evt. mulighed for en stand til jobmessen i god tid inden messen.

Eventet afholdes i samarbejde mellem MigrantCenter Hovedstaden og Caritas Danmark

Hoteller spås nu gylden fremtid

Vækstforventningerne til hotelsektoren er store, men branchens profitabilitet er ikke god nok
endnu, fastslår Dorte Krak fra Arp-Hansen Hotel Group

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind