København er værtsby for Grand Départ, den første etape af Tour de France, der skydes i gang den 1. juli, hvilket bl.a. betyder, at Indre by bliver spærret af, når de førende cykelryttere ræser igennem vores hovedstad.

Tour de France eksponeres massivt i medierne over hele verden. Således er der hvert år akkrediteret en lang række medier til Tour de France, herunder 2000 journalister og fotografer, 92 tv-netværk og 58 radiostationer og Touren vises i tv i 190 lande. Vi vil derfor opleve en markant branding af København i forbindelse med afviklingen af enkeltstarten, hvilket uden tvivl vil sætte et positivt økonomisk aftryk på hele vores branche i hele hovedstadsregionen.

For at give HORESTAs medlemmer i København et mere detaljeret overblik over, hvad der sker i dagene omkring Tour-starten den 1. juli havde vi inviteret Tine Eriksen Green, programchef, Grand Départ Copenhagen samt Københavns Teknik- og Miljøforvaltning til at dele vigtig viden med jer om, hvad løbet har af indvirkning på de trafikale forhold lige fra afspærringer og omlægninger i Indre by til, hvad det potentielt kan skabe af merforretning for jeres virksomheder.

Medlemmer kan se eller gense webinaret her.

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag

Gå ikke glip af branchens største netværksdag, når vi torsdag den 21. november samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag i København. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen.

Hoteller spås nu gylden fremtid

Vækstforventningerne til hotelsektoren er store, men branchens profitabilitet er ikke god nok
endnu, fastslår Dorte Krak fra Arp-Hansen Hotel Group

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind