København er værtsby for Grand Départ, den første etape af Tour de France, der skydes i gang den 1. juli, hvilket bl.a. betyder, at Indre by bliver spærret af, når de førende cykelryttere ræser igennem vores hovedstad.

Tour de France eksponeres massivt i medierne over hele verden. Således er der hvert år akkrediteret en lang række medier til Tour de France, herunder 2000 journalister og fotografer, 92 tv-netværk og 58 radiostationer og Touren vises i tv i 190 lande. Vi vil derfor opleve en markant branding af København i forbindelse med afviklingen af enkeltstarten, hvilket uden tvivl vil sætte et positivt økonomisk aftryk på hele vores branche i hele hovedstadsregionen.

For at give HORESTAs medlemmer i København et mere detaljeret overblik over, hvad der sker i dagene omkring Tour-starten den 1. juli havde vi inviteret Tine Eriksen Green, programchef, Grand Départ Copenhagen samt Københavns Teknik- og Miljøforvaltning til at dele vigtig viden med jer om, hvad løbet har af indvirkning på de trafikale forhold lige fra afspærringer og omlægninger i Indre by til, hvad det potentielt kan skabe af merforretning for jeres virksomheder.

Medlemmer kan se eller gense webinaret her.

Log ind