Københavns Kommune søger ledige hotelværelser og hotellejligheder og lignende til at huse ukrainske flygtninge. Kommunen forventer at modtage 2.700 ukrainere, og de første 1500 er ankommet. Desværre beretter Københavns Kommune, at de mangler overnatningsmuligheder til 300-400 af dem fra slutningen af juni.

Derfor har kommunen igen rakt ud til HORESTA for at komme i kontakt med overnatningsvirksomheder, der stadig kunne have tomme værelser pga. manglende udenlandske turister.

Kommunen er villig til at betale for værelserne, og de er meget interesserede i at høre fra jer hurtigst muligt.

Virksomheder, der ønsker at indgå i en dialog med Københavns Kommune om ovenstående, kan kontakte faglig leder af Ukrainesekretariatet, Rasmus Bilde, på email em4d@kk.dk eller på telefon 40428351. Alternativt er de også meget velkommen til at kontakt Mette Kilde Corfitzen, vicedirektør i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen (tlf. 2673 4328 eller e-mail zq73@kk.dk) eller Marianne Becker Andersen, Kst. administrerende direktør i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen på tlf. 5184 4338 eller e-mail: FA2C@kk.dk

Log ind