HORESTA afholder i samarbejde med vores samarbejdspartner Dokumenter.dk en række af 3 webinarer, der klæder dig på til en afståelse/salg af din virksomhed. Dette er andet webinar i rækken.

Advokat Simon Trolle Markussen fra Dokumenter.dk vil i en let og forståelig gennemgang give dig de bedste forudsætninger for at komme bedst igennem en afståelse.

HVORNÅR

Tirsdag den 16. august kl. 13.00 - 14.00

Meld dig til her.

På webinarene kommer vi rundt om:

  • Gennemgang af processen for en afståelse
  • Faldgruberne ved en afståelse
  • Hvad skal du være opmærksom på som køber? Og hvad skal du være opmærksom på som sælger?

Webinaret er gratis og varer 45 minutter. Der kan stilles spørgsmål undervejs. 

På dette webinar vil vi gennemgå:

  • Vigtige punkter i en købsaftale
  • Undgå faldgruber i en købsaftale
  • Lær selv at lave en købsaftale med Dokumenter.dk

Hvad er en afståelse?
En afståelse af et erhvervslejemål er et salg af et erhvervslejemål og dermed i princippet et salg og overdragelse af selve erhvervslejekontrakten. Du kan både lave en afståelse af erhvervslejemålet alene eller både erhvervslejemålet med den tilhørende virksomhed – f.eks. en café, restaurant eller hotel.

Med Dokumenter.dk kan du nemt og online udarbejde alle de nødvendige dokumenter, der skal bruges i forbindelse med en afståelse.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med en afståelse, kan du altid kontakte HORESTA på [email protected] eller tlf. 35 24 80 80.

Gratis webinar: Få hjælp til jeres CO2-beregninger

Den grønne dagsorden fylder mere og mere blandt virksomheder og særligt CO2-udledningen fylder, når man taler om bæredygtighedsprofiler. Derfor inviterer HORESTA til webinar, hvor I kan få hjælp til jeres CO2-beregninger.

Videre med CO2-beregningerne

Kl. 13.00 - 14.00

Green Key inviterer til webinar om CO2-beregninger med udgangspunkt i klimakompasset. Webinaret er forbeholdt medlemmer af HORESTA og Green Key.

Log ind