HORESTA afholder i samarbejde med vores samarbejdspartner Dokumenter.dk en række af 3 webinarer, der klæder dig på til en afståelse/salg af din virksomhed. Dette er andet webinar i rækken.

Advokat Simon Trolle Markussen fra Dokumenter.dk vil i en let og forståelig gennemgang give dig de bedste forudsætninger for at komme bedst igennem en afståelse.

HVORNÅR

Tirsdag den 16. august kl. 13.00 - 14.00

Meld dig til her.

På webinarene kommer vi rundt om:

  • Gennemgang af processen for en afståelse
  • Faldgruberne ved en afståelse
  • Hvad skal du være opmærksom på som køber? Og hvad skal du være opmærksom på som sælger?

Webinaret er gratis og varer 45 minutter. Der kan stilles spørgsmål undervejs. 

På dette webinar vil vi gennemgå:

  • Vigtige punkter i en købsaftale
  • Undgå faldgruber i en købsaftale
  • Lær selv at lave en købsaftale med Dokumenter.dk

Hvad er en afståelse?
En afståelse af et erhvervslejemål er et salg af et erhvervslejemål og dermed i princippet et salg og overdragelse af selve erhvervslejekontrakten. Du kan både lave en afståelse af erhvervslejemålet alene eller både erhvervslejemålet med den tilhørende virksomhed – f.eks. en café, restaurant eller hotel.

Med Dokumenter.dk kan du nemt og online udarbejde alle de nødvendige dokumenter, der skal bruges i forbindelse med en afståelse.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med en afståelse, kan du altid kontakte HORESTA på [email protected] eller tlf. 35 24 80 80.

headerImage

HOLD DIG OPDATERET

Start dagen med HORESTAs nyhedsbrev. Alle hverdage udsender vi rådgivning og relevante branchenyheder til din indbakke.

Nyt direktiv medfører flere ændringer for arbejdsgivere

Fra den 2. august 2022 skal du være opmærksom på nye barselsregler. Baggrunden for de nye regler er EU’s orlovsdirektiv. Det fører også til andre nye regler, der har betydning for dine medarbejdere. Her er de vigtigste ting, du skal være opmærksom på.

Overgangsordning: Se overenskomsternes regler for betaling under orlov

Den nye barselslov vil gælde for alle, der har født eller adopteret efter den 2. august 2022. For medarbejdere, der er ansat på overenskomst, er der netop indgået aftale mellem DA og FH om tilpasning af betalingsreglerne i overenskomsten. Der er tale om en overgangsordning, som er gældende frem til og med udgangen af februar 2023, hvor overenskomsterne skal fornyes.

Log ind