I efteråret 2022 gennemføres der et nyt udbud fra SKI (Statens og Kommunernes indkøb) af hotelovernatninger. Forud for udbuddet gennemfører SKI en såkaldt teknisk dialog, dvs. en høring fra den 2. juni til den 15. juni 2022. Her får alle interesserede mulighed for at afgive kommentarer til følgende dele af udbudsmaterialet:

  • Kravspecifikation
  • Tilbudslisten
  • Leveringskontrakten (aftaleforholdet mellem hotellet og kunden)
  • Retningslinjerne for kundens valg af hotel
  • Indrapportering af omsætning til SKI.

Sådan deltager du i den tekniske dialog

Når den tekniske dialog er åbnet, kan man finde de relevante dokumenter på udbudssiden på ski.dk.  Her vil man også kunne finde en kommentarskabelon, som kan udfyldes og sendes til SKI på mail [email protected].

Man vil også kunne afgive sine kommentarer via udbuds-platformen ETHICS, som man kan finde et link til på udbudssiden fra den 2. juni. I ETHICS skal man først oprette sig som bruger for at kunne deltage i dialogen.

HORESTA skal opfordre til, at man, hvis man overvejer at afgive tilbud, gennemgår materialet, og hvis I har kommentarer indsender dem til SKI.

Hvis udbuddet – herunder særligt de krav, som stilles til hotellerne - skal blive så gode og realistiske som muligt, er det vigtigt, at man afgiver høringssvar, således at SKI i det omfang det er muligt får tilpasset og korrigeret kravene til hotellerne.

HORESTA vil også gennemgå materialet og afgive et høringssvar i det omfang, der er anledning hertil.

Har I spørgsmål til processen eller udbuddet, er I velkomne til at kontakte HORESTAs erhvervsjuridiske chef, Kaare Friis Petersen.

Kaare-1920x1280.jpg
Erhvervsjuridisk chef
Kaare Friis Petersen
headerImage

HOLD DIG OPDATERET

Start dagen med HORESTAs nyhedsbrev. Alle hverdage udsender vi rådgivning og relevante branchenyheder til din indbakke.

Se også

Fortsat turbo på verdens største hotelkoncern

I andet kvartal af sit regnskabsår omsatte Marriott-koncernen for 5,3 milliarder dollars, cirka 38,7 milliarder danske kroner. Det var en stigning på 69,5 procent i forhold til andet kvartal sidste år. Overskuddet steg til 678 millioner dollars, cirka 4,9 milliarder kroner, skriver Standby.dk.

Log ind