I efteråret 2022 gennemføres der et nyt udbud fra SKI (Statens og Kommunernes indkøb) af hotelovernatninger. Forud for udbuddet gennemfører SKI en såkaldt teknisk dialog, dvs. en høring fra den 2. juni til den 15. juni 2022. Her får alle interesserede mulighed for at afgive kommentarer til følgende dele af udbudsmaterialet:

  • Kravspecifikation
  • Tilbudslisten
  • Leveringskontrakten (aftaleforholdet mellem hotellet og kunden)
  • Retningslinjerne for kundens valg af hotel
  • Indrapportering af omsætning til SKI.

Sådan deltager du i den tekniske dialog

Når den tekniske dialog er åbnet, kan man finde de relevante dokumenter på udbudssiden på ski.dk.  Her vil man også kunne finde en kommentarskabelon, som kan udfyldes og sendes til SKI på mail [email protected].

Man vil også kunne afgive sine kommentarer via udbuds-platformen ETHICS, som man kan finde et link til på udbudssiden fra den 2. juni. I ETHICS skal man først oprette sig som bruger for at kunne deltage i dialogen.

HORESTA skal opfordre til, at man, hvis man overvejer at afgive tilbud, gennemgår materialet, og hvis I har kommentarer indsender dem til SKI.

Hvis udbuddet – herunder særligt de krav, som stilles til hotellerne - skal blive så gode og realistiske som muligt, er det vigtigt, at man afgiver høringssvar, således at SKI i det omfang det er muligt får tilpasset og korrigeret kravene til hotellerne.

HORESTA vil også gennemgå materialet og afgive et høringssvar i det omfang, der er anledning hertil.

Har I spørgsmål til processen eller udbuddet, er I velkomne til at kontakte HORESTAs erhvervsjuridiske chef, Kaare Friis Petersen.

Kaare-1920x1280.jpg
Erhvervsjuridisk chef
Kaare Friis Petersen

Se også

Stort hotelprojekt sendt i høring

Et enigt byråd på Fanø har sendt udviklingsplanen for et nyt hotelprojekt ved Rindby Strand på Fanø i høring. Stik mod forvaltningens anbefalinger.

Instagram bragte Alice fra Ukraine til hotel i Gilleleje

Det er ét år siden krigen i Ukraine brød ud. En krig, der via en dansk familie på Instagram, bragte Alice Tsomkalo til Gilleleje. Hun er én af de i alt 155 flygtninge Gribskov Kommune har modtaget, og kort efter ankomst fik hun igennem kommunen arbejde hos Kysthusene Gilleleje. Først som opvasker og i dag også som konferencecentrets husfotograf.

Log ind