Millioner af cykelglade TV-seere vil de første dage af juli kunne følge starten på Tour de France, der i år glider gennem Danmark. For at markere tiltrækningen af det historiske event havde erhvervsminister Simon Kollerup (S) i går inviteret organisationer og virksomheder på en cykeltur gennem København med budskabet om, at løbet også bliver en gevinst for erhvervslivet.

HORESTAs adm. direktør, Jannick Nytoft, cyklede med, og turen gik blandt andet forbi HORESTA-medlemmerne Esmeé ved Kgs. Nytorv og Aamanns Replik i Skuespillerhuset. Jannick Nytoft er heller ikke et sekund i tvivl om, at eventet bliver en god forretning.

”Vi hører fra medlemmerne, hvordan de er i gang med forberedelserne, og der bliver en fantastisk folkefest. Det helt store arbejde består i at få den fulde markedsføringsværdi, så eventet forhåbentlig bliver en øjenåbner for de mange TV-seere over hele verden, der sidder derhjemme og følger med,” siger HORESTAs direktør.

Jannick Nytoft tilføjer, at det er vigtigt, at man fra politisk side holder et stærkt fokus på, hvordan vi også fremadrettet får tiltrukket flere events af denne karakter.

”Konkurrencen om disse events er intens, fordi alle lande og byer har forstået, hvilken branding-værdi de fører med sig. I HORESTA ønsker vi, at der årligt afsættes midler i en city-funding, der er øremærket til at stille Danmark stærkest muligt i denne konkurrence,” siger Jannick Nytoft.

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind