Vil I have 10.000 kr. til at sætte fokus på mental sundhed i jeres forretning? Det tager ikke lang tid at søge Vellivs pulje, der udløber i dag.

Velliv uddeler 10.000 kr. til blandt andet virksomheder, som for eksempel ønsker at sætte fokus på medarbejdernes trivsel. Tilskuddet kan blandt andet bruges på at få foretaget HORESTAs medarbejdertilfredshedsanalyse – Better Hospitality Workplace (BHW). Værktøjet giver jeres virksomhed værdifuld og unik indsigt i, hvor medarbejderne trives, og hvor der skal sættes yderligere ind.

Det er også muligt at søge tilskuddet til foredrag, workshops eller lignende med samme fokus.

Tilskuddet kan søges frem til midnat i dag, og jeres virksomheds indsatsen med fokus på medarbejdernes mentale sundhed skal finde sted fra den 8. til den 18. oktober.

Læs mere om mulighederne for at søge her.

I kan læse mere om BHW her.

Karin.jpg
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

Medarbejdertilfredshed: Få rabat på unikt HORESTA-værktøj

HORESTA tilbyder en medarbejdertilfredshedsundersøgelse, målrettet og skræddersyet til hotel-, restaurant- og turisterhvervet. Vi kalder det Better Hospitality Workplace (BHW), og resten af året kan du få op til 40 pct. rabat på analyseværktøjet.

Hvordan trives dine medarbejdere i en omskiftelig hverdag?

Har du og din virksomhed brug for at få taget temperaturen på trivslen i jeres organisation, så er det muligt med HORESTAs brancherettede medarbejdertilfredshedsanalyse - Better Hospitality Workplace (BHW) – der giver dig et detaljeret indblik i dine medarbejderes trivsel.

Log ind