Hotelstars Union er overnatningsstedernes stærkeste værktøj til en klar og gennemsigtig kommunikation til både gæster og potentielle besøgende. Nu vil de officielle hotelstjerner også fremgå af verdens største platform for rejseinteresserede, Tripadvisor.

Det betyder, at stjerner fra flere end 22.000 overnatningssteder i 18 europæiske lande, herunder Danmark, vil være at finde på platformen.

„Det her er et stort skridt på vejen til at sikre rejsende et mere oplyst grundlag, hvorpå de kan foretage gennemsigtige og velinformerede beslutninger om deres overnatningsvalg,“ siger Markus Luthe, formand for Hotelstars Union.

Hotelstars Union har et fælleseuropæisk kriteriesæt, som sikrer, at stjernernes standarder er de samme på tværs af kontinentet. De klassificerede overnatningssteder får løbende besøg af en objektiv inspektør, der har gennemgår virksomhedens drift og tildeler point, der i sidste ende svarer til et givent antal stjerner.

Tripadvisor ser også frem til samarbejdet.

„Hos Tripadvisor stræber vi efter at styrke de rejsende og give dem virkelighedstro anmeldelser og officiel information, så de kan træffe de bedste beslutninger forud for deres rejser. Derfor er vi glade for at kunne fremvise de officielle hotelstjerner på vores europæiske overnatningssteder,“ siger Scott Brooks, Vice President, B2B Product, Tripadvisor.

Jan Fischer
Klassifikationschef / Chefkonsulent medlemscenter
Jan Fischer

Armenien er blevet optaget i Hotelstars Union

På Hotelstars Unions femte generalforsamling blev der optaget et nyt medlem. Armenien følger som det tredje europæiske medlemsland fra Kaukasus efter Aserbajdsjan og Georgien.

Hotel sagsøger turist for negativ anmeldelse på Tripadvisor

På hotellet Sea View Resort i Thailand nusser man om sin Tripadvisor-profil, hvor man kan bryste sig af en flot score på 4,5 ud af 5 point. Hotellet går så meget op i sit omdømme på den digitale rejseplatform, at det har sagsøgt en amerikansk turist for at skrive negative anmeldelser, skriver The Telegraph ifølge EB.dk.

Stjernefejl kan give klækkelig kompensation

Ingen swimmingpool, mangelfuld morgenmad eller et tv, der ikke virker. Hvis hotellet ikke lever op til det, gæsten er blevet lovet, kan de være i deres gode ret til kompensation. Det kræver dog, at gæsten har styr på - og kan dokumentere - hvad hotellet havde stillet i udsigt, skriver Ritzau.

Log ind