Hotelstars Union er overnatningsstedernes stærkeste værktøj til en klar og gennemsigtig kommunikation til både gæster og potentielle besøgende. Nu vil de officielle hotelstjerner også fremgå af verdens største platform for rejseinteresserede, Tripadvisor.

Det betyder, at stjerner fra flere end 22.000 overnatningssteder i 18 europæiske lande, herunder Danmark, vil være at finde på platformen.

„Det her er et stort skridt på vejen til at sikre rejsende et mere oplyst grundlag, hvorpå de kan foretage gennemsigtige og velinformerede beslutninger om deres overnatningsvalg,“ siger Markus Luthe, formand for Hotelstars Union.

Hotelstars Union har et fælleseuropæisk kriteriesæt, som sikrer, at stjernernes standarder er de samme på tværs af kontinentet. De klassificerede overnatningssteder får løbende besøg af en objektiv inspektør, der har gennemgår virksomhedens drift og tildeler point, der i sidste ende svarer til et givent antal stjerner.

Tripadvisor ser også frem til samarbejdet.

„Hos Tripadvisor stræber vi efter at styrke de rejsende og give dem virkelighedstro anmeldelser og officiel information, så de kan træffe de bedste beslutninger forud for deres rejser. Derfor er vi glade for at kunne fremvise de officielle hotelstjerner på vores europæiske overnatningssteder,“ siger Scott Brooks, Vice President, B2B Product, Tripadvisor.

20240524 DSC00095
Klassifikationschef / Chefkonsulent medlemscenter
Jan Fischer

Derfor virker klassifikationsordningen

Euronews Travel har talt med Hotel Stars Unions præsident, Markus Luthe, for at blive klogere på, hvordan en hotelklassifikation præcist fungerer.

Log ind