Gæsternes tryghed er altafgørende, og derfor bakker HORESTA op om den lov, der trådte i kraft den 1. juli, som kræver, at alle serveringssteder i nattelivszonerne skal have dørmænd i perioden fra kl. 02.00 til 05.00.

”Vi vil gerne påtage os et ansvar for at sikre en god og tryg fest for dem, der går i byen. Vi anerkender dog også, at der kan være mindre erhvervsdrivende, for hvem det her er en udskrivning, som de ikke havde regnet med,” fortæller Annette Hyldebrandt, chef for turisme og oplevelsesøkonomi i HORESTA til TV2 Lorry.

Hun tilføjer, at de fleste har længe kørt med dørmand, og at de bidrager til, at folk kan være trygge, når folk går ind et sted.

”Det handler om, at der ikke bliver ballade inde på stederne, og at folk kan være trygge og have en god fest,” siger Annette Hyldebrandt.

HORESTAs chef for turisme og oplevelsesøkonomi mener ikke, at der er ikke nogen tvivl om, at synligt politi, synlige dørmænd og synlige natteværter har en god og præventiv effekt. I den forbindelse understreger Annette Hyldebrandt, at HORESTA gerne vil have meget mere politi på gaderne i nattetimerne. 

a&o Hostels i København oplever stor fremgang

Glødende telefoner, markant flere bookinger og mange flere gæster. Det seneste halve år har været gavmildt ved a&o hostels i hovedstaden. Kædens to hostels med i alt 385 værelser og 1.315 senge har oplevet en betydelig vækst i antallet af overnatninger.

København: Præsenter dine jobmuligheder for ukrainere

Onsdag den 5. oktober klippes snoren til den nye pavillionby på Amager Strandvej 3, hvor der skal indkvarteres ca. 300-400 fordrevne ukrainere. I den forbindelse holdes en større åbningsreception i tidsrummet kl. 16.30 – 19.30.

Log ind