Gæsternes tryghed er altafgørende, og derfor bakker HORESTA op om den lov, der trådte i kraft den 1. juli, som kræver, at alle serveringssteder i nattelivszonerne skal have dørmænd i perioden fra kl. 02.00 til 05.00.

”Vi vil gerne påtage os et ansvar for at sikre en god og tryg fest for dem, der går i byen. Vi anerkender dog også, at der kan være mindre erhvervsdrivende, for hvem det her er en udskrivning, som de ikke havde regnet med,” fortæller Annette Hyldebrandt, chef for turisme og oplevelsesøkonomi i HORESTA til TV2 Lorry.

Hun tilføjer, at de fleste har længe kørt med dørmand, og at de bidrager til, at folk kan være trygge, når folk går ind et sted.

”Det handler om, at der ikke bliver ballade inde på stederne, og at folk kan være trygge og have en god fest,” siger Annette Hyldebrandt.

HORESTAs chef for turisme og oplevelsesøkonomi mener ikke, at der er ikke nogen tvivl om, at synligt politi, synlige dørmænd og synlige natteværter har en god og præventiv effekt. I den forbindelse understreger Annette Hyldebrandt, at HORESTA gerne vil have meget mere politi på gaderne i nattetimerne. 

HORESTAs december: 24 ønsker på 24 dage

Følg med i HORESTAs julekalender 2023, hvor vi dag for dag fortæller, hvad politikerne kan gøre for at skabe bedre rammevilkår for hotel-, restaurant- og turisterhvervet

Log ind