Turismens miljømærke Green Key oplever flere og flere overnatningsvirksomheder, der ønsker at lade deres bæredygtighedsarbejde certificere. Det fortæller HORESTAs miljøchef og sekretariatschef i Green Key, Mikal Holt Jensen, til TV2 Lorry.

”Det handler om at belønne dem, der gør noget godt. Det handler om at gøre det sjovt at arbejde med bæredygtighed. Det er rart for gæsterne disse steder at vide, at der er taget nogle ansvarlige valg. Så kan de nemlig koncentrere sig om at få et godt ophold,” fortæller han.

Blandt hovedstadens miljømærkede hoteller er Charlottehaven, hvor Kristian Vøttrup er distriktschef.

”Vi har en kontaktflade med omkring 100.000 gæster om året. Hvis vi kan påvirke dem i en mere miljørigtig retning, så kan vi i hvert fald hjælpe til den grønne omstilling,” siger han, og fortsætter:

”Der er en masse kriterier, man skal igennem, men det er ikke sværere end som så. Og det behøver heller ikke at koste en masse penge.”

Se hele indslaget her.

Du kan altid kontakte [email protected], hvis du vil vide mere om Green Key-mulighederne for jeres virksomhed.

Bühlmann lander atter et tocifret millionoverskud

Den danske hotelkoncern Bühlmann er kommet ud af 2023 med et tocifret årsresultat, som samtidig er det næstbedste resultat til dato. Nu ser koncernen frem til at vækste sin portefølje yderligere.

Dragsholm Slot opnår international miljømærkning

Med den anerkendte Green Key-certificering tager slottet endnu et skridt i arbejdet på at beskytte både det store klima og den omkringliggende natur, som er helt central i gæsteoplevelsen på det mere end 800 år gamle slot.

Log ind