”Det giver selvfølgelig en særlig stemning at rykke fra én riddersal til en anden efter en god middag og så sætte sig i Chesterfield-møblerne og høre godsets bedste spøgelseshistorier,” siger Claus Agerskov, der ejer Skrøbelev Gods. Virksomheden er netop blevet meldt ind i HORESTA.

Og det er lige gyldigt, om man er en lille gruppe på seks mennesker, der ønsker historiske rammer til et dagsmøde eller man er en stor virksomhed, der har brug for at leje hele godset. Godset har med sin størrelse og indretning netop mulighed for at tage imod alle typer af gæster.

”Vi har respekt for historien og krydrer den med gastronomi og oplevelser, som vin- eller ginsmagning. Vores største fokus er på gæstens behov, og så udvikler vi derfra,” siger han. 

(artiklen fortsætter under billedet)

En magisk lade

Claus understreger, at godset både bevarer historien med bygningernes oprindelige træstolper, men de udvikler også konstant oplevelsen.

”Vi har lige sat 160 store glødelamper op i godsets rustikke lade. Vi udvikler hele tiden.”

Men den nyeste idé er ikke så typisk i Danmark.

”Til sommer planlægger vi at have en helikopterplatform klar,” siger direktøren og fortæller, at han i samarbejde med et helikopterfirma vil tilbyde en samlet oplevelse, hvor gæster fra landets støre byer enten kan blive fløjet til godset for et længere ophold men også blot til en forretningsfrokost.

Log ind