HORESTA inviterer til kursus i elevoverenskomsten indgået mellem HORESTA Arbejdsgiver og 3F. På kurset vil vi gennemgå overenskomstens regler med særligt fokus på følgende emner:

  • Elevforholdets etablering, herunder uddannelsesaftaler
  • Vagtplanering
  • Skoleophold og refusion
  • Aflønning
  • Sygdom og barsel
  • Fratrædelse

Elevoverenskomsten er relevant for alle virksomheder, der ansætter elever inden for hotel- og restaurationsbranchen. Overenskomsten gælder nemlig ved ansættelse af elever, uanset om virksomheden har overenskomst i forvejen, idet det i lovgivningen er bestemt, at elever er omfattet af den overenskomst, der gælder for området.

Kurset er primært rettet mod medarbejdere, der har et ledelsesmæssigt ansvar over for øvrige medarbejdere, eller som i et eller andet omfang har at gøre med aflønningen af elever. Undervisningen vil tage udgangspunkt i de praktiske problemstillinger, som deltagerne oplever i deres hverdag.

Tid & sted

  1. marts 2022 kl. 9-15 på Hindsgavl Slot.

Tilmelding

I tilmelder jer via dette link.

Underviser

Advokat Karina Lindewald, uddannelses- og projektchef Pia Svane og advokatfuldmægtig Lisbeth Westergaard.

Vigtige oplysninger

Kurset koster 995 kr. og er for medlemmer af HORESTA.

Tilmelding er bindende og kan ske her. Ved afmelding inden kursusstart opkræves det fulde beløb.

Kontakt juridisk afdeling, sekretær Lotte Moestrup på tlf.: 3524 8049 eller e-mail: [email protected] for yderligere oplysninger.

Virksomhedsspecifikke kurser

Der er også mulighed for at få arrangeret et virksomhedsspecifikt kursusforløb, hvor underviserne inden kurset vil udarbejde et målrettet kursusprogram. Kontakt juridisk afdeling på tlf: 35 24 80 48 eller e-mail: [email protected] for at høre nærmere om mulighederne samt priser.

OBS: FRIST FOR TILMELDING ER DEN 18. FEBRUAR

Log ind