Den samlede danske økonomi er kommet godt igennem Corona-krisen, men det er langt fra ensbetydende med, at det mærkes i alle de virksomheder, som har været gennem en historisk krise. Hvilken virkelighed venter nu de danske virksomheder og forbrugere post-Corona?

Louise Aggerstrøm Hansen, chefanalytiker og privatøkonom i Danske Bank, vil på HORESTAs to Hotel Kickoff-arrangementer i marts fortælle om, hvad danskerne vil bruge pengene på, nu hvor alle restriktioner er sluppet. Desuden vil Louise give sit bud på de største trusler mod dansk økonomi lige nu.

HORESTA Hotel Kickoff-arrangementerne er branchens vej til indsigt i nyeste tendenser og nøgletal. Fra scenen vil du kunne opleve HORESTAs egne eksperter, hoteldirektører og repræsentanter fra luftfarten, som blandt andet vil give deres blik på trends i markedet og bud på den virkelighed, vi kigger ind i.

Du kan sikre dig din plads til HORESTAs Hotel Kickoff lige her:

Torsdag d. 3. marts 2022 kl. 9-13.30 på Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København

Tirsdag d. 15. marts 2022 kl. 9-13.30 på Severin, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart.

20240528 DSC00277
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

Bühlmann lander atter et tocifret millionoverskud

Den danske hotelkoncern Bühlmann er kommet ud af 2023 med et tocifret årsresultat, som samtidig er det næstbedste resultat til dato. Nu ser koncernen frem til at vækste sin portefølje yderligere.

Ejer sælger hotel efter 24 år ved roret

Et sønderjysk hotel med 119 værelser er blevet sat til salg til et tocifret millionbeløb. Der er brug for et generationsskifte, lyder det fra hotellets ejer.

Log ind