Når HORESTAs inviterer til Hotel Kick-off-arrangementer i starten af marts, så er det med programmer, der giver inspiration til og indsigt i erhvervets tilstand lige nu. Og i hvad der venter branchen.

Foruden de seneste tal og tendenser præsenteret af HORESTAs eksperter vil en række brancheprofiler give deres bud på, hvilken fremtid vi ser ind i. I Middelfart har vi inviteret Jan Hessellund, adm. direktør, Billund lufthavn, og i København får deltagerne fornøjelsen af Thomas Thessen, cheføkonom, CPH lufthavne. De vil begge give deres bud på udviklingen i flyruter, tiden efter krisen, og hvor langt luftfarten er fra normale tilstande.

Seminaret er eksklusivt for HORESTAs hotelmedlemmer (inkl. hoteller, vandrerhjem, kroer og øvrige overnatningsvirksomheder) samt deltagere i HORESTAs HotelVidenbank. Seminaret henvender sig til hoteldirektører, hotelchefer og andre, som har ansvaret for hotellets salg, distribution og økonomi.

Tid & Sted

Torsdag d. 3. marts 2022 kl. 9-13.30 på Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København

Tirsdag d. 15. marts 2022 kl. 9-13.30 på Severin, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart.

Hotel Kick-off i København

Kl. 9.00 - 13.30

Hotelbranchen er tilbage med fuldt tryk og slår den ene rekord efter den anden på bl.a. omsætning, antal overnatninger og beskæftigelse. Men virkeligheden byder også på skærpet konkurrence, øget kapacitet i markedet, stigende omkostninger og presset indtjening. Kom til årets Hotel Kickoff og hør mere!

Log ind