Efter to års undtagelsestilstand var det en glædens dag for turisme- og oplevelseserhvervet, da restriktionerne i går blev afskaffet. HORESTAs adm. direktør, Jannick Nytoft, brugte en del af dagen i selskab med James Price og restauratør Mads Bøttger, adm. direktør hos Brdr. Price, på at præsentere erhvervets fortsatte udfordringer til frokost med erhvervsminister Simon Kollerup (S) på Restaurant Brdr. Price og på TV2 News ad flere omgange.

Til ministeren lød budskabet blandt andet:

”Lige nu kommer der fart i tingene, og så er det jo absurd, at vi står og mangler arbejdskraft. Vi kommer til at mangle tusindvis af medarbejdere i den kommende tid. Derfor er vores opfordring til det politiske niveau om at finde hinanden og blive enige om løsninger. Det er jo ærgerligt, at hvis man mangler en kok, så kan det være en hel restaurant, der er nødt til at lukke ned,” lød buskabet fra Jannick Nytoft, og fortsatte:

”Desuden skal vi sikre dansk turismes internationale konkurrencekraft og have de udenlandske gæster tilbage. Der er hoteller, der lever af dette segment gæster, og vi må også forvente, at for eksempel messer tager også noget tid at komme op i gear,” fortalte HORESTAs direktør.

Indslaget med Jannick Nytoft til News & Co. blev optaget på restauranten Salon 39. Her kunne indehaver, Mads Rye Magnusson fortælle, at han tror på, at det nu er helt slut med restriktioner. Han har haft cocktailbaren og restauranten i fire år, hvoraf to af dem har været i coronaens skygge. Han glæder sig blandt andet over, at restriktionernes afskaffelse betyder, at han nu får fire timers ekstra til udskænkning.

NY i HORESTA: Sommerland har store forventninger til 2024

Fårup Sommerland investerer massivt i en udvidelse af deres Aquapark og udbygger samtidig deres overnatningsmuligheder med eksklusive trætophytter og flere campingmuligheder. Nu har de opgraderet deres medlemskab af HORESTA.

Udsigt til ny attraktion bekymrer visse borgere

Et nyt udsigtspunkt med en højde på 40 meter i en jysk by er blevet mødt med flere kritiske røster, da en del af de lokale borgere stiller spørgsmål ved, om det vil betyde et farvel til privatlivets fred.

Log ind