Arbejdsmiljøet er vigtigt i forhold til at fastholde dine medarbejdere og tiltrække nye. Vi skal sikre at de unge vælger oplevelsesbranchen og ønsker at uddanne sig og gøre karriere i branchen.

På et nyt forløb, som HORESTA og erhvervsakademiet Dania står bag, er fokus på at give deltagerne værktøjerne til at udvikle og forbedre det psykiske arbejdsmiljø på deres virksomheder samt skabe trivsel og motivation for alle medarbejderne.

Læs mere om faget her.

Faget køres som hybridundervisning, og det er derfor både muligt at deltage online eller på campus i Randers.

Der er tilmeldingsfrist den 30. dec. 2022. Du kan sikre dig en plads her.

Tilskudsmuligheder

Du har mulighed for at søge omstillingsmidler på 10.000 kr. (dette gøres når du tilmelder dig) eller HORESTAs kompetencefond her.

Pia-Svane-1920x1280.jpg
Uddannelses- og projektchef
Pia Svane

Kom med på akademifag med fokus på psykisk arbejdsmiljø

Et godt arbejdsmiljø er fuldstændig afgørende. Afgørende for medarbejdernes trivsel og motivation, afgørende for virksomhedens effektivitet og ikke mindst afgørende for både forretningen samt branchens omdømme. Derfor har HORESTA i samarbejde med Dania lanceret et akademifag målrettet branchens nuværende og kommende ledere med fokus på det psykiske arbejdsmiljø.

Safe to Work-kursus: Sådan forbedrer du virksomhedens arbejdsmiljø

Et nyt kursus er sat i verden for at forbedre arbejdsmiljøet i hotel- og restauranterhvervet. Det har fået navnet ”Safe to Work”, og det er gratis at melde sig til. Kurset er lavet af BFA – Branchefællesskab for Arbejdsmiljø – Service & Turisme i samarbejde med Barma.

Log ind