Turisme- og oplevelseserhvervet ser med spænding på, hvordan ordrebøgerne for 2023 udvikler sig. Det gør sig også gældende hos Jakob Beck Wätjen, der er hotelchef på Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter samt formand for HORESTA Region Midtjylland.

Han håber, at en ny regering vil gøre det lettere og mere smidigt for virksomhederne i erhvervet at rekruttere.

”Der er kommet mange flere hoteller og restauranter i vores land. Heldigvis. De suger alle arbejdskraft til sig, så det er en udfordring at finde nye kolleger,” fortalte han her til morgen til TV2 News, og fortsætter:

”Jeg håber, at vi får et mere smidigt system, som tænker i, hvordan vi kan gøre det nemt for erhvervslivet. Hvis vi mangler en medarbejder til drifter, så er det jo her og nu, men der er alt for ofte lang sagsbehandling,” siger Jakob Beck Wätjen.

Han fremhæver også HORESTAs tipunktsplan med rekrutteringsforslag som et værktøj den nye regering bør gribe ud efter. Han mener samtidig, at Ukraine-krisen viste, at myndighederne har evnen til at igangsætte effektfulde arbejdsgange til glæde for både medarbejdere og arbejdsgivere.

Bühlmann lander atter et tocifret millionoverskud

Den danske hotelkoncern Bühlmann er kommet ud af 2023 med et tocifret årsresultat, som samtidig er det næstbedste resultat til dato. Nu ser koncernen frem til at vækste sin portefølje yderligere.

Ejer sælger hotel efter 24 år ved roret

Et sønderjysk hotel med 119 værelser er blevet sat til salg til et tocifret millionbeløb. Der er brug for et generationsskifte, lyder det fra hotellets ejer.

Log ind