”Vi elsker, når gæsterne træder ind af døren, spærrer øjnene op og bliver både overrasket og begejstret. Vi ønsker netop, at Dideriks Veranda er et levende sted, hvor man nyder god mad, kan købe en fødselsdagsgave og deltage i events.”

Sådan lyder det fra Lene Hammer, der står bag Dideriks Veranda i Allinge på Bornholm. Stedet ligger i forlængelse af Hotel Sandvig Havn, og her kan hotelgæster sammen med de lokale nyde frisk juice, et stort udvalg af kager og et afslappet måltid.

Tostjernet hotel med femstjernet hygge

Og det er ikke uden grund, at gæsterne kigger en ekstra gang, når de træder ind ad døren første gang.


”Gæsterne regner ikke lige med, at de kommer til at spise og drikke mellem brugskunst, puslespil og garn i alverdens farver,” siger Lene og fortæller, at keramik og malerier er lavet af lokale kunstnere, og at det skabet en helt særlig stemning for gæsterne at spise i butikken, hvor alt er nøje udvalgt og derfor er med til at skabe en helt særlig og hyggelig bornholmsk atmosfære. 

”Vi plejer faktisk at sige, at vi driver et tostjernet hotel med femstjernet hygge.” 

 

 

 

HORESTA vil gøre fritidsjobs mere tilgængelige

Det skal være nemmere for de danske virksomheder at tiltrække helt unge medarbejdere, og samtidig skal de i fremtiden kunne varetage flere opgaver. Det mener HORESTA, som kommer med en række opfordringer til regeringen i et nyt politisk udspil.

HORESTA: Sådan får vi flere unge i fritidsjob

Regeringen har bebudet, at den vil præsentere et udspil til, hvordan vi får flere unge til at tage et fritidsjob. Derfor har HORESTA udarbejdet 7 konkrete forslag til, hvordan det kan gøres.

Log ind