”Vi elsker, når gæsterne træder ind af døren, spærrer øjnene op og bliver både overrasket og begejstret. Vi ønsker netop, at Dideriks Veranda er et levende sted, hvor man nyder god mad, kan købe en fødselsdagsgave og deltage i events.”

Sådan lyder det fra Lene Hammer, der står bag Dideriks Veranda i Allinge på Bornholm. Stedet ligger i forlængelse af Hotel Sandvig Havn, og her kan hotelgæster sammen med de lokale nyde frisk juice, et stort udvalg af kager og et afslappet måltid.

Tostjernet hotel med femstjernet hygge

Og det er ikke uden grund, at gæsterne kigger en ekstra gang, når de træder ind ad døren første gang.


”Gæsterne regner ikke lige med, at de kommer til at spise og drikke mellem brugskunst, puslespil og garn i alverdens farver,” siger Lene og fortæller, at keramik og malerier er lavet af lokale kunstnere, og at det skabet en helt særlig stemning for gæsterne at spise i butikken, hvor alt er nøje udvalgt og derfor er med til at skabe en helt særlig og hyggelig bornholmsk atmosfære. 

”Vi plejer faktisk at sige, at vi driver et tostjernet hotel med femstjernet hygge.” 

 

 

 

Jyder hentede flest medaljer til DM i Skills

Til årets DM i Skills dystede unge kokke, tjenere og receptionister for at vise deres evner. Her var det særligt de jyske elever, som tog medaljer med hjem fra Roskilde.

Log ind