I dag træder den nye barselslov i kraft, og den vil gælde for alle, der har født eller adopteret efter den 2. august 2022. De nye regler indebærer, at der fremover indføres fuld ligestilling mellem forældrene, og der bliver to former for orlov: øremærket - og overdragelig orlov.

HORESTA har holdt webinar om de nye regler i barselsloven. Du kan se eller gense webinaret her.

Som medlem af HORESTA kan du læse meget mere om, hvad de nye regler betyder for din virksomheder her.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte HORESTAs juridiske eksperter, hvis du har spørgsmål til medarbejdernes afvikling af barsel.

HORESTAs callcenter:

Tlf.: +45 35 24 80 40

Mail: [email protected]

headerImage

HOLD DIG OPDATERET

Start dagen med HORESTAs nyhedsbrev. Alle hverdage udsender vi rådgivning og relevante branchenyheder til din indbakke.

5 gode råd til dine leverandørkontrakter

Stærke aftaler med gode samarbejdspartnere er altafgørende for en effektiv drift. Der er dog meget, som du skal være opmærksom på, når du indgår kontrakter. Vi har samlet de fem vigtigste ting.

5 gode råd til hvis din medarbejder er syg

Er du opmærksom på, hvordan du skal håndtere en medarbejders sygemelding på den bedste måde? I HORESTA møder vi mange spørgsmål om netop dette emne, og vi har samlet fem gode råd til dig.

Drikkepenge deler vandene

Du har spist det lækreste måltid, og inden du rejser dig, beder du om regningen. Tjeneren kommer med en betalingsterminal, men før du kan få lov til at betale, skal du på skærmen svare ja eller nej til, om du vil give drikkepenge.

Log ind