Efter to års opslidende coronakrise er hotel-, restaurant- og turisterhvervet nu tilbage på vækstsporet. Derfor opruster branchens organisation, HORESTA, nu med en stærk og branchekendt profil.

35-årige Jeppe Møller-Herskind er tiltrådt som ny kommerciel direktør i HORESTA, hvor han blandt andet får ansvar for medlemsservice, salg, medlemsnetværk og samarbejdsaftaler i en ny oprettet afdeling.

Jeppe Møller-Herskind er jurist og kommer fra en stilling som vicedirektør i brancheorganisationen Danmarks Restauranter og Cafeer (DRC).

HORESTAs adm. direktør, Jannick Nytoft, glæder sig over styrkelsen af organisationen.

”Jeppe er en virkelig stærk profil. Ikke alene har han stor indsigt i branchens forhold og vilkår efter otte år hos DRC. Han brænder også for denne branche og for at bygge netværk og skabe relationer. Med ham som kommerciel direktør vil fokus være på at gøre det endnu mere attraktivt at være medlem”, siger Jannick Nytoft.

HORESTA er i 2021 og 2022 vokset med 130 medlemmer.

Jeppe Møller-Herskind ser frem til at tage fat på de nye udfordringer.

”Jeg glæder mig over, at jeg fortsat skal arbejde for verdens bedste branche, og jeg glæder mig til det tætte samspil med HORESTAs medlemmer. HORESTA er branchens største og stærkeste organisation, når det gælder rådgivning og politisk interessevaretagelse. Det team er jeg både glad for og stolt over at være blevet en del af”, siger Jeppe Møller-Herskind. Og fortsætter:

”Hotel- og restauranterhvervet har aldrig mere end lige nu haft brug for at stå sammen og samle interesserne under én stærk organisation. Derfor er det også min klare mission og vision at bidrage til at samle branchens interesser, knowhow og ikke mindst politiske stemme i HORESTA”.

Privat er Jeppe gift med Michelle Gullander, som er juridisk chef i GroupM og far til Augusta på 3 år.

Har du styr på GDPR?

HORESTA tilbyder, sammen med samarbejdspartneren Lexoforms, en fysisk workshop, hvor du arbejder med GDPR-dokumentationen for din egen virksomhed.

Log ind